DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ABD’de Oxford Lisesi Saldırısında Ebeveynler Hapis Ceza Aldı

ABD’de Oxford Lisesi Saldırısında Ebeveynler Hapis Ceza Aldı

ABONE OL
Mart 17, 2024 19:06
ABD’de Oxford Lisesi Saldırısında Ebeveynler Hapis Ceza Aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ethan Crumbley’nin Babası Olayda Suçlu Bulundu

ABD’de 30 Kasım 2021 tarihinde Oxford Lisesi’nde gerçekleştirilen silahlı saldırıda 15 yaşındaki Ethan Crumbley, 4 öğrenciyi öldürerek ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı. Ancak olayın ardından dikkatler, Ethan’ın ailesine çevrildi.

James Crumbley Evindeki Silahlar İçin Sorumlu Tutuldu

Ethan’ın babası James Crumbley (47), evdeki silahı güvenli bir şekilde emniyete almadığı ve bu nedenle olayda ihmali olduğu gerekçesiyle kasıtsız adam öldürmekten suçlu bulundu. Bu kararla birlikte James Crumbley, ABD’de çocuğunun silahlı saldırısından sorumlu tutulan ilk ebeveynlerden biri oldu.

Jennifer Crumbley de Suçlu Bulunmuştu

Ethan’ın annesi Jennifer Crumbley ise daha önce oğlunun 4 kişiyi öldürmesinde ebeveyn ihmali göz önünde bulundurularak kasıtsız adam öldürmekten suçlu bulunmuştu. Bu kararla birlikte James ve Jennifer Crumbley, çocuklarının trajik saldırısından dolayı hapis cezası alan ebeveynler olarak tarihe geçtiler.

Yöneticiler ve Savcılar Adaleti Sağlamak İçin Çaba Sarf Ediyor

Michigan Bölgesi Yöneticisi Dave Coulter, bu kararın hayatını kaybeden çocukları geri getirmeyeceğini ancak aileler ve toplum için adalet olduğunu belirtti. Coulter ayrıca Savcı Karen McDonald ve ekibine de çığır açıcı davadaki özverili çabaları için minnettarlığını dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.