DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2059884-0,63%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Abdullah Avcı’dan Maç Sonu Açıklamalar

Abdullah Avcı’dan Maç Sonu Açıklamalar

ABONE OL
Şubat 2, 2021 14:58
Abdullah Avcı’dan Maç Sonu Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galibiyetin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı konuşmalarında ;

‘ ÇOK DEĞERLİ BİR ÇIKIŞIMIZ VAR ‘

Ligin en iyi, en iştahlı, en coşkulu takımına karşı mücadele ettik. Bir organizasyonla, beraber oynayarak, kazanarak çıkmak önemliydi. Çok değerli çıkışımız var ve mesleki anlamda çok güzel duygular yaşatıyor. Çok karakterli, 25-26 yaş ortalaması olan bir takım verdiğimizi almaya çalışıyor ve bu beni çok mutlu ediyor. Onlara teşekkür ediyorum.”

‘ BİRKAÇ OYUNCU İSTEĞİM DAHA VAR ‘

1-2 oyuncuyla ilgili son dakika çalışmalarımız var transfer konusunda. Berat, Bakasetas, Yunus, bunlar çok önemli oyuncular. Birkaç oyuncu isteğim daha var. Kadromuza katarsak, iyi bir takımı biraz daha yukarı çekmiş olacağız.

‘ TRABZONSPOR HER ZAMAN YUKARILARDA OLUR ‘

Trabzon şehri ve Trabzonspor her zaman yukarılarda olur. Adım adım tekrar, kendimizi yukarılara atıyoruz.

‘ ABDÜLKADİR KENDİ OYNAMAK İSTEDİ ‘

Covid sonrası sporcular üzerinde yapılan araştırmalarda, kronik yorgunluklarla bu tip sakatlıklar ortaya çıkacak. Kupa finalinde sakatlanmıştı Abdülkadir Parmak. Formayı bırakmak istemiyordu. Ona bıraktım oynamayı

‘ 1 SENE SONRA BURADAYIM ‘

Bugün tam bir sene sonra burada olmak güzel. Şeref’ine, Hakkı’sına çok saygı duyduğum, efsane başkanı Süleyman Bey ile tanışma fırsatı bulduğum bu kulüpte görev yaptım ve bugün rakiptik. Ayrılıklar var… İyi bir hocaları var. Onlara da başarılar diliyorum.

‘ BENİ KİMSE PARAYLA TARTAMAZ ‘

Ben mesleki anlamda Başakşehir, milli takım, Beşiktaş ve bugün de Türkiye’nin en büyük kulüplerinden Trabzonspor’u çalıştırdım. 4 kulüple de ne girerken ne de çıkarken para konuşmadım. Bunu en yakın zamanda da ilgililere sorarsınız. Abdullah Avcı’yı parayla kimse tartamaz. Bana nasıl hissettirirseniz ben öyle davranırım. Beşiktaş’ın tarihine ve camiasındaki insanlara son derece saygım var, onlara da başarılar diliyorum”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.