DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Akademi Ödülleri 2022: Oppenheimer ve Zavallılar Geceye Damga Vurdu

Akademi Ödülleri 2022: Oppenheimer ve Zavallılar Geceye Damga Vurdu

ABONE OL
Mart 11, 2024 23:04
Akademi Ödülleri 2022: Oppenheimer ve Zavallılar Geceye Damga Vurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oppenheimer ve Zavallılar Ödül Yağmuruna Tutuldu

Los Angeles’taki Dolby Tiyatrosu’nda gerçekleşen Akademi Ödülleri’nde, **Oppenheimer** ve **Zavallılar (Poor Things)** büyük bir gece yaşadı. Oppenheimer, 7 ödülle geceye damga vururken, En İyi Kadın Oyuncu ödülü **Emma Stone**’un oldu.

Ünlülerin Şıklık Yarışı

Oscar gecesi, **Emma Stone**’un ikinci En İyi Kadın Oyuncu ödülü ile parladığı, **Billie Eilish** ve **Finneas O’Connell**’ın genç yaşta ödül kazandığı bir geceydi. **Brittany Snow, Carey Mulligan, Charlize Theron, Dwayne “The Rock” Johnson** gibi birbirinden ünlü isimler geceye şıklık kattı.

Film Dünyasının Yıldızları

**Greta Gerwig**’in Barbie filmi gişede başarılı olsa da Akademi’den istediği takdiri alamadı. **Ryan Gosling** ise geceye damga vuran isimlerden biriydi.

Öne Çıkan İsimler ve Detaylar

**Issa Rae, Kirsten Dunst, Zendaya, America Ferrera, Anya Taylor Joy, Bradley Cooper, Colman Domingo, Emily Blunt, Eugene Lee Yang, Lily Gladstone, Lupita Nyong’o, Saweetie, Sandra Hüller, Simu Liu, Vanessa Hudgens** gibi birçok ünlü isim geceye renk kattı. Ayrıca, bazı isimlerin yakalarındaki kırmızı rozetlerle Gazze’deki ateşkes çağrısına destek vermesi dikkat çekti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.