DOLAR 32,2755 0.1%
EURO 34,7729 -0.03%
ALTIN 2.405,36-0,15
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Alanyaspor, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye Destek Açıklaması Yaptı

Alanyaspor, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye Destek Açıklaması Yaptı

ABONE OL
Nisan 26, 2024 17:27
Alanyaspor, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye Destek Açıklaması Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alanyaspor, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye Tam Destek Verdi

Süper Lig takımlarından Alanyaspor, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye destek açıklaması yaptı. Olağanüstü seçimli genel kurul kararı alan TFF’nin EURO 2024’te Türkiye’yi Almanya’da temsil etmesi gerektiğini belirten Alanyaspor, Büyükekşi’ye desteklerini iletti.

Açıklamada “EURO2024’TE OLMAK BÜYÜKEKŞİ’NİN HAKKI” Denildi

Alanyaspor’un açıklamasında “EURO2024’te olmak Büyükekşi’nin hakkı” ifadesine yer verildi. Türk futbolundaki gerginliklere dikkat çeken Alanyaspor, kulüplerin birlik içinde olması gerektiğini vurguladı. Geleceğe güvenle bakılması gerektiğini belirten açıklamada, TFF Başkanı ve yönetiminin emeklerinden bahsedildi.

Yabancı Hakem İstemeyen Alanyaspor’un Mesajı

Alanyaspor’un açıklamasında, Türk hakemlerine destek verilmesi gerektiği vurgulandı. Yabancı hakemlere karşı olduklarını belirten Alanyaspor, liyakatli hakemlerin yetiştirilmesi ve desteklenmesi gerektiğini ifade etti. Hakem hatalarının en aza indirilmesi gerektiğini savunan Alanyaspor, futbolda barış ve birlikteliğin önemine değindi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.