DOLAR 32,5829 0.03%
EURO 34,9925 0.37%
ALTIN 2.425,800,12
BITCOIN %
İstanbul
20°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Alman Basınında Taciz İddiaları!

Alman Basınında Taciz İddiaları!

ABONE OL
Şubat 16, 2021 07:49
Alman Basınında Taciz İddiaları!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Almanya’da yayın yapan bir başka gazete olan Süddeutsche gazetesinde yer alan şirket iç yazışmalarına dayandırılan haberde, 2019’da Arapça redaksiyonundaki bir sunucunun bir çalışanına tecavüz iddiasıyla gündeme geldiği, sunucunun işten çıkarıldığı ancak soruşturmanın net bir delil bulunamadığı gerekçesiyle sona erdirildiği belirtildi.

Alman basınını karıştıran iddiada 350 çalışanın DW Yönetim Kurulu Başkanı Peter Limbourg’a mektup yazdığı, bu kişilerin ırkçılık, ayrımcılık ve cinsel taciz şikayetinde bulunduğu ortaya çıktı.

‘SENİN PARMAKLARINI KIRARIM’

Yayınlanan haberde bir çalışanın kendisinden küçük olan çalışanlara mobbing uyguladığı yazılırken, ‘senin parmaklarını kırarım’ ifadelerini kullandığı, başka bir yöneticinin personeline sürekli bağırdığı ve kameralar önünde rencide ettiği yazıldı.

Deutsche Welle yönetimin Alman basınını karıştıran bazı iddiaları reddettiği, bazı konularda ise cevap vermekten kaçındığı belirtiliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.