DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Altın Ahududu Ödülleri Sahiplerini Buldu

Altın Ahududu Ödülleri Sahiplerini Buldu

ABONE OL
Mart 10, 2024 23:03
Altın Ahududu Ödülleri Sahiplerini Buldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Winnie the Pooh: Blood and Honey Yılın En Kötü Filmi Seçildi

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen Altın Ahududu Ödülleri dün gece sahiplerini buldu. Yılın en kötü filmi kategorisinde Winnie the Pooh: Blood and Honey adlı korku filmi büyük bir sürprizle ödül kazandı. Film, en kötü film, en kötü yönetmen, en kötü senaryo, en kötü ekran çifti ve en kötü yeniden yapım kategorilerinde ödül alarak geceye damga vurdu.

Megan Fox Rekor Kırdı

Ünlü oyuncu Megan Fox, Altın Ahududu Ödülleri’nde iki farklı kategoride ödül alarak kırılması güç bir rekora imza attı. Fox, Expend4bles filmindeki performansıyla en kötü yardımcı kadın oyuncu, Jıhnny & Clyde filmindeki performansıyla da en kötü kadın oyuncu ödüllerini kazandı. Daha önce 8 kez aday gösterilen Fox, bu kez ödül kazanmayı başardı.

Sylvester Stallone ve Jon Voight da Ödül Aldı

Dünyaca ünlü oyuncu Sylvester Stallone, Expend4bles filmindeki performansıyla en kötü yardımcı oyuncu ödülünü alırken, Jon Voight Mercy isimli filmindeki performansıyla en kötü erkek oyuncu ödülünü kazandı. Ödül töreni, sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan Oscar Ödül Töreni’nden bir gün önce düzenlenmişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.