DOLAR 32,5472 -0.03%
EURO 34,9267 0.08%
ALTIN 2.429,45-0,02
BITCOIN %
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Amerika Sepetim Juul Hakkında

Amerika Sepetim Juul Hakkında

ABONE OL
Nisan 23, 2021 08:08
Amerika Sepetim Juul Hakkında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Amerika Sepetim 3 yıldır bu sektör de kullanıcılarının istekleri doğrultusundan yurt dışı ilişkilerini kullanarak ürün getirir. Amerikadan alışveriş yapmak artık çok basit olmuştur. Türkiye üzerinde bulmakta zorlandığınız birçok ürünü sizlere kolay bir şekilde tedarik edebiliyorlar. Ayrıca gümrük derdi hiçbir şey yok. Tamamen kurum tarafından gerçekleşen işlemler sizlerin rahat bir şekilde kullanım sağlamasına yarar sağlar. Son zamanlarda bildiğiniz üzere elektronik sigaralar artık hayatımız da yer etmeye başladı. 21. Yüzyılın gelişmelerinden biri olan ve mükemmel bir teknolojiye sahip olan bu cihazlar sigarayı bırakmak isteyen bireyler için birebir bir üründür.

Juul markasına ait olan pod mod elektronik sigaralar oldukça şık, kullanışlı ve ergonomiktir. Diğer elektronik sigaralar gibi düğme veya ateşleme sistemiyle açma gibi uğraştırmalarda bulunmaz. Kullanımı oldukça basit olan bu cihazlar aynı zamanda bir yıl garantiye de sahiptir. Cihazın tam şarj süresi 1 saattir ancak bir Juul bitene kadar yeterli şarjı vardır. Aynı zamanda elektronik sigaranızı telefonunuzla eşleştirmenizde şarjını ve gerekli göstergeleri kolayca takip edebilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay olan Juul pod mod e-sigara artık Amerika Sepetim sayesinde getirmesi çok kolay.

Amerika Sepetim Avantajları

Amerika sepetim avantajlarını sıralamak gerekirse oldukça uzun bir liste karşımıza çıkacaktır. Ancak kısaca sizlere bahsetmek isteriz. Amerika Sepetim Türkiye üzerinde olmayan dünyaca ünlü markaların ürünlerini sizlerle buluşturuyor. Hatta bu sadece giyim, kozmetik alanı için geçerli değil. Yiyecek, sağlık alanı ve teknoloji olmak üzere birçok kategori üzerinden sizlere yardımcı olmaya devam ediyor. Böylece istediğiniz ürünleri gerçek piyasa fiyatından alma şansınız vardır. Aynı zamanda Amerika Sepetim gümrük işlemlerinde de oldukça iyi çalışan ve sizleri mağdur etmeyen bir kurumdur.

Son zamanların gözde ürünlerinden biri olan Estee Lauder Advanced Night Repair serumu bildiğiniz üzere Türkiye de oldukça pahalı. Bir kere satın alsanızda düzenli olarak kullanım isteyen bir serumdur. Bu nedenle Amerika Sepetim sizler için oldukça iyi bir avantaj olacaktır. Çünkü bildiğiniz üzere bireysel satın alma işlemlerinde müşterilere limit kota koyuluyor. Ancak Amerika Sepetim kurumsal bir firma olduğu için gümrük sırasında herhangi bir kota işlemi görmez. İstediğiniz üründen istediğiniz kadar getirme şansınız vardır.

Ödeme İşlem Sırası

Amerika Sepetim Urban Decay gibi birçok ünlü markanın sizlere ulaşmasını sağlıyor. Peki ödeme işlemleri nasıl gerçekleşiyor? Oldukça basitti ve üç aşamalıdır. İlk aşamada ürünün kendi fiyatını ödersiniz. Daha sonra ikinci aşamada gümrük vergisi işin içine girer bu vergi oranı %0’dan %40’a kadar çıkabilmektedir. Belli kategoriler üzerinden ürünler belli yüzdeliklerde vergilere sahiptir. Bunları öğrenmek için Amerika Sepetim bilir kişilerine ulaşarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Son aşama ise kargo ücretidir. Kargo ücreti Amerika Sepetim tarafından kilogram başına 19 dolar olarak belirlenmiştir. Artı kilogram eklemesine 10 dolar fiyat listesi çıkartılmıştır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.