DOLAR 32,4079 0.15%
EURO 35,2115 0.01%
ALTIN 2.322,530,16
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Amerikan Sepetim Neocell Ürünleri

Amerikan Sepetim Neocell Ürünleri

ABONE OL
Nisan 22, 2021 07:57
Amerikan Sepetim Neocell Ürünleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Amerikan Sepetim uzun yıllardır uzman ekibiyle birlikte sizlere gümrük derdi olmadan istediğiniz ürünleri kolayca getirebilen kurumsal bir firmadır. Amerika da Los Angeles ve California üzerinde merkez şubesi üzerinden kullanıcılarına hizmet sağlar. Özellikle bildiğiniz üzere son zamanların popüler kullanımı olan collagen oldukça yaygınlaştı. Üstelik sadece kadınlar da değil erkekler de çok fazla collagen ürünlerini tercih ediyor. Neocell bu konuda bir numaralı marka olarak sizlere hizmetini sunuyor. Collagen saçlarda, cildinizde ve tırnaklarınızda gücü ve nemi geri kazanmanıza yardımcı olan bir bileşendir.

Neocell Collagen ürünlerinde hidrolize etmiş olduğu collageni saç, cilt ve tırnak bakımında rahatlıkla kullanabilmeniz için sizlere sunar. Tamamen sağlık açısından da faydalı olan ve yan etkisinin olmaması sizlere güvenli kullanım sağlar. Aynı zamanda belirtmek istenir ki 2019 yılında Neocell markası ambalaj yeniliğine gittiği için de bu ürünü müşterilere ulaştırırken iki farklı ambalaj görmeniz mümkündür. Bu sizlerde acaba gerçek değil mi, sahte mi gibi sorulara yöneltmesin sadece ürünün dış ambalaj değişimi olmuştur. İçerik aynıdır ve sizlere güvenli bir şekilde bandrollü ürün tedariki yapılır.

Neocell Ürünleri Tedarik Aşaması

Neocell Super Collagen sayesinde birçok kadın ve erkek müşteriler oldukça memnun bir şekilde hayatlarına devam ediyor. Peki bu mükemmel ürünün tedarik aşaması nasıl gerçekleşir? Elbette Amerikan Sepetim bu konuda sizlerin yardımına koşacaktır. Türkiye üzerinden bulamadığınız birçok ürünü sizlere kolayca sunmaya devam ediyor. Birçok spor gıdası, kıyafet, kozmetik, çanta, ayakkabı kısacası istediğiniz birçok ürünü uygun fiyatlar ile sizlere ulaştırmayı başarıyor.

Amerikan sepetim kurumsal bir firma olduğu için sizlerden bireysel gümrük işlemleri yapmanızı istemez. Bu sebeple kendisi gümrük işlemlerini kolayca halleder ve sizlere sıkıntı çıkarmadan istediğiniz kadar ürünü ülkeye getirmenize yardımcı olur. Kısa sürede ve güvenli bir şekilde adresinize ulaştıran Amerikan Sepetim oldukça memnun bir kullanıcı kitlesine sahiptir.

Amerikan Sepetim Üzerinden Ödeme Miktarı

Ürünler sizlere Amerikan Sepetim tarafından gelmesine rağmen sizlere 3 aşamalı bir ödeme sistemi sunulur. Öncelikle ürün masrafı yani ürünü satın alacağınız tutarı ödersiniz. Daha sonrasında aldığınız ürüne karşılık gümrük vergisi dahil olur. Her ürün kategorisine göre değişkenlik gösteren vergi %0 dan %40’a kadar çeşitlilik gösterir. Paketiniz Amerika merkezi üzerinden sevkiyat gerçekleştirildiğinde bu vergi sizden talep edilir. Kategori olarak nerede ne kadar vergi ödemeniz gerektiğiniz whatsapp hattı üzerinden ya da diğer iletişim yollarından kolayca öğrenim sağlayabilirsiniz. Son olarak üç aşamalı ödeme sisteminde kargo ücreti dahil olacaktır. Paketlerinizin Türkiye adresi üzerine kargolanması aşamasında 1 kilogram için 19 dolar fiyat istenilir. Ayrıca paketlerinizi ne kadar büyütürseniz kargo ücretinden de bir o kadar tasarruf etmiş olursunuz. Sizlerin istekleri doğrultusunda en iyi şekilde hizmet kalitesi sunan Amerikan Sepetim ile kolayca istediğiniz ürüne ulaşın.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.