DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Asansör montaj sözleşmesi nedir?

Asansör montaj sözleşmesi nedir?

ABONE OL
Haziran 4, 2021 07:58
Asansör montaj sözleşmesi nedir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Asansör montaj sözleşmesi en basit ifade ile asansörlerin belirtilen ve olması gerektiği gibi tanımlanan şartlara uygun monte edildiğini gösteren bir sözleşmedir. Aynı zamanda bu sözleşme asansörün çevreye veya insanlar herhangi bir zarar vermeden kullanılacağını da ifade etmektedir. Bu nedenle asansör montaj sözleşmesi belirli şartlarda zorunlu olarak yapılmaktadır. Asansör montajı da son derece dikkat isteyen bir iş olarak karşımıza çıkmaktadır. Bireylerin can ve mal güvenliğinde önemli bir yeri olan asansörler günün her anı her saati durmadan çalışma halinde olan mekanizmalardır. Bu yüzden sağlamlığı, kalitesi, güvenli kurulumu, bakımı ve onarımı, servisi ve revizyonu çok önemlidir. Asansör bakımları ihmale gelmemeli aylık ve yıllık olarak mutlaka yapılmalıdır. Devletimizin buna dair düzenlemeleri de mevcuttur.

Asansör montajı hızlı ve sağlam olmalı

Asansör montajından önce asansörün monte edileceği alan kontrol edilmeli ve montaja uyumundan emin olunmalıdır. Bu işlem sırasında belediyeden izin alınması gerekebilir. Ayrıca yine yerin uygunluğu için mühendis ve mimarlardan destek alınmalıdır. Asansör montajında motorun kurulumu, kapıların güvenliği, mekanizmanın hatasız kurulması da son derece önemlidir. Bu yüzden asansör kurulumu esnasında profesyonel bir ekipten destek alınması gerekmektedir. Bu profesyonel ekipte Özege Asansör’ün  kadrosunun içerisinde istihdam edilmektedir. Arıca Özege Asansör, asansör montaj hizmetlerinin yanı sıra yine kurulum, onarım, bakım, revizyon, servis gibi hizmetlerde vermektedir.

Kaynak: https://ozegeasansor.com/asansor-montaj/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.