DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2041966-1,18%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ASELSAN, Hacettepe Üniversitesi Hastanesi’ne Mobil Röntgen Cihazı Kazandırdı

ASELSAN, Hacettepe Üniversitesi Hastanesi’ne Mobil Röntgen Cihazı Kazandırdı

ABONE OL
Mart 18, 2024 16:11
ASELSAN, Hacettepe Üniversitesi Hastanesi’ne Mobil Röntgen Cihazı Kazandırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol, Hacettepe Üniversitesi Erişkin Hastanesi’ni Ziyaret Etti

ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol, 14 Mart Tıp Bayramı’nda Hacettepe Üniversitesi Erişkin Hastanesi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Hacettepe Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Bülent Erbil, Prof. Dr. Ruhi Onur ve Sağlık Hizmetleri Birimi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Necla Özer, Akyol’a Mobil Röntgen Cihazının kullanımı hakkında bilgi verdi.

ASELSAN Genel Müdürü Akyol, Mobil Röntgen Cihazı’nın Kullanım Demonstrasyonunu İzledi

Akyol, ziyaret sırasında Beyin Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanlığı Servisinde ASELSAN Mobil Dijital Röntgen Cihazının kullanım demonstrasyonunu yerinde gözlemledi. Prof. Dr. Ruhi Onur, Akyol ile “Yapay Zekâ Destekli Karar Destek Algoritması” geliştirme çalışmaları hakkında bilgi paylaştı.

Akyol: “Milli Teknoloji Hamlesi Çerçevesinde Mobil Dijital Röntgen Cihazını Ülkemize Kazandırdık”

Akyol, Hacettepe Üniversitesine Mobil Röntgen Cihazını kazandırdıklarını belirterek, “Hocalarımız ürünün tasarım aşamasında çok değerli katkılar verdiler.” dedi. Aynı zamanda Akyol, Türkiye’ye kazandırılan cihazın sağlık sektöründe yeni bir dönemi başlatacağını vurguladı.

ASELSAN’dan Sağlık Sektörüne Destek: “Artık Sağlık Ordumuzun da Hizmetindeyiz”

ASELSAN olarak Türk ordusunun hizmetinde olduklarını belirten Akyol, artık sağlık ordusunun da hizmetinde olduklarını söyledi. Sağlık sektöründe milli sistemler geliştirerek dışa bağımlılığı azaltmayı hedeflediklerini ifade etti.

ASELSAN, Mobil Röntgen Cihazı İle Teknolojik Üstünlüğe Ulaştı

ASELSAN, savunma sanayisindeki bilgi birikimini sağlık alanında ileri teknoloji ürünleri geliştirmek için kullandıklarını belirterek, Türkiye’nin sağlık sektöründe de teknolojik üstünlüğe ulaştığını açıkladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.