DOLAR 32,5865 0.33%
EURO 34,8541 0.32%
ALTIN 2.497,250,53
BITCOIN 21127893,71%
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 ) Başlattığı Zincir Akımı günden güne büyüyor

Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 ) Başlattığı Zincir Akımı günden güne büyüyor

ABONE OL
Ocak 24, 2022 20:45
Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 ) Başlattığı Zincir Akımı günden güne büyüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 )   Passat marka arabasına bağladığı zincir ile arabasını çekerek büyük bir akıma imza atmış oldu. Akım bir çok ülkede farklı şekillerde denenerek taklit edilmeye çalışıldı. Bu sayede bir çok renkli görüntü hem sosyal medya platromlarına yüklendi. Milyonlar tarafından izlenen bu akım Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 )   için  farklı bir boyut kazandığını görmüş olduk. ‘’ Zincirli Adam ‘’ olarak anılmaya başlamıştır.

Aydın KELEŞ :  ‘’ Önceden gittiğim yerlerde insanlar öncelikle arabayı merak ediyorlardı. Önce arabayla resim çekilmek isteriklerini söylüyorlardı. Zincir akımından sonra insanlar zinciri de görmek istediklerini ve resim çekilmek istediklerini dile  getirince önce inanamadım ama sonradan bu durumdan keyif almaya başladım. ‘’  diyerek açıklama yaptı.

Aracına bağladığı zincir ile aracını yürüttü ve hem kendisi hem aracı hemde bağladığı o zincir bir fenomen haline geldi. Bir çok sosyal medya fenomenide yine aynı şekilde bu akıma ayak uydurdu. Başta Hasan YALÇUVA,  Semih VAROL ve Ayhan GENÇ gibi tiktokun bilinen yüzleri bu videolarla izleyenlerine renkli görüntüler ulaştırmış oldular.  Bir çok fuar ve modifiye etkinliklerinin girişinde aracını zincirle standlara götürdüğünü görüyoruz. Bu görüntüler hem sosyal medyada hem de alandaki insanlar tarafından merakla izlenmektedir.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/soundmusic74/

TikTok adresihttps://www.tiktok.com/@soundmusic74

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.