DOLAR 32,5213 -0.09%
EURO 34,7977 -0.21%
ALTIN 2.417,95-0,49
BITCOIN %
İstanbul
20°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ayna Merkezi ve Yeni Koleksiyon

Ayna Merkezi ve Yeni Koleksiyon

Ayna Merkezi dekorasyon dünyasında isim yapmış 30 senedir sektörde varlığını devam ettiren bir işletmedir.

ABONE OL
Kasım 2, 2022 07:07
Ayna Merkezi ve Yeni Koleksiyon
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ayna Merkezi dekorasyon dünyasında isim yapmış 30 senedir sektörde varlığını devam ettiren bir işletmedir. Babasından işletmeyi devam ettirmek için alan CEO Fatih Arslan ve başarılı ekibi tarafından tasarlanan aynalar son dönemde çok konuşuluyor. Dekorasyonu tamamlayan aynaların beraberinde özel amaçlar için de ayna üretimi gerçekleştiren Ayna Merkezi yeni tasarım koleksiyonunu ilgilenenler için piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Ayna Merkezi CEO’su Fatih Arslan ARGE ve tasarım ekibi ile beraber çalışarak aynanın çeşidinden çerçeve ile tamamlanmasına kadar her detaya dikkat ederek yeni bir koleksiyon hazırlamış bulunuyor. Hazırlamış olduğu bu koleksiyon ile Ayna Merkezi yine dekorasyon adına zirveye ulaşmak istiyor. İç mimarların ilgisini çekecek olan yeni koleksiyon farklı tasarım aynalardan oluşuyor.

Ayna Merkezi Markası

Aynadan söz edilince akla ilk gelen Ayna Merkezi markası geliyor. Ayna merkezi aynanın kenarına takılan çerçevenin de ayna kadar önemli olduğunu son koleksiyonunda daha da ön plana çıkarmış bulunuyor. Aynaların etrafına aynı özen gösterilerek tasarımlar gerçekleşti. Yeni koleksiyon için tasarlanmış olan aynalar özellikleri kullanılacak olan mekâna uygun olarak üretimi yapıldı.

Dekorasyon trendlerini belirlemiş olan iç mimari üstatları aynaların bir alanda etkisinin büyük olmasından dolayı aynalardan faydalanmayı istiyorlar. Bu nedenden dolayı son zamanlarda aynaları daha fazla projelerinde kullanmaya özen gösteriyorlar. Başarılı girişimci Fatih Arslan aile merkezi ile çalışma sağlayan iç mimarlar ve dekoratörler talepleri konusunda orijinal isteklerde bulundukları olabiliyor. Bu talep en güzel bir şekilde karşılanıyor.

Fatih Arslan’nın Basında Çıkan Haberleri;

https://byfatiharslan.com/basin-haberleri/

https://g.co/kgs/4akdPJ

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.