DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ayna Tasarımcısı Fatih Arslan Yeni Trend Modern Aynalar Hakkında Bilgiler Verdi

Ayna Tasarımcısı Fatih Arslan Yeni Trend Modern Aynalar Hakkında Bilgiler Verdi

Ayna merkezinin yöneticisi girişimci Fatih Arslan aynaların hayatımızdaki yerine ilişkin aydınlatıcı açıklamaları ile sosyal medyada gündem haline geldi.

ABONE OL
Kasım 17, 2022 16:55
Ayna Tasarımcısı Fatih Arslan Yeni Trend Modern Aynalar Hakkında Bilgiler Verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ayna merkezinin yöneticisi girişimci Fatih Arslan aynaların hayatımızdaki yerine ilişkin aydınlatıcı açıklamaları ile sosyal medyada gündem haline geldi. Biyografisi ile alakalı pek bir bilgi olmayan Fatih Arslan aynalar ile alakalı yapmış olduğu çalışmalar ile sosyal medyada ismini duyurmayı başardı.

Aynaların daha evvel ortamları ferahlatmak için kullanıldığını ancak şimdilerde daha çok ortamın dekoratif süslemesi için tercih edildiğini vurgu yapan Fatih Arslan duvar kaplamalarında kullanılan farklı özellikleri olan konsol aynaların çok farklı tasarımlara sahip olduğunu kaydetti. Bunun dışında aynaların makyaj aynaları, saatli aynalar ve baklava aynalar gibi çeşitlerine sahip olduğunu ilave eden Fatih Arslan aynaların önemini söylemeye gerek olmadığını vurgu yaparak yaşamın her parçasında insanın kendine baktığı bir vazgeçilmez gerek olduğunu ifade etti.

Aynaların Mekânlara Vermiş Olduğu Şıklık

Aynaların ev, spor salonu, araba ve iş yeri gibi yerlerde yaygın bir şekilde kullanılan önemli bir ihtiyaç olduğunu belirten Fatih Arslan aynaların sadece evlerde değil pek çok alanda kullanıldığını söyleyerek kuaför salonları, spor salonları, düğün salonları ve restoranların daha çok ayna kullandığını vurguladı. Fakat diğer işletmelerin de aynanın ortama sunmuş olduğu şıklığı ve ferah görünümü fark etmeye başladığını ifade eden Fatih Arslan manavlar bile dekorasyonlarında ayna kullanmaya başlamıştır. Bu durumdan oldukça keyif aldıklarını ifade eden Arslan özellikle sosyal medyada devamlı aynada çekilen videoları hep trend haline gelmesi de ayrı bir olay diye ifadelerini belirtti.

Fatih Arslan’ın Basında Çıkan Haberleri;

https://byfatiharslan.com/basin-haberleri/

https://g.co/kgs/4akdPJ

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.