DOLAR 32,5664 0.02%
EURO 34,9202 0.08%
ALTIN 2.434,580,20
BITCOIN %
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Babalar için En Dinamik Hediye Seçenekleri Lumberjack’ten!

Babalar için En Dinamik Hediye Seçenekleri Lumberjack’ten!

Hayatın her alanında modern duruşlarıyla dikkat çeken babalar, Lumberjack’in Yeni Sezon Koleksiyonu’ndaki birbirinden trend modeller ile tarzlarını tamamlıyor. Tekstil, aksesuar ve sneaker alternatiflerinin yer aldığı koleksiyon Babalar Günü kombinleri için en rahat parçaları sunuyor.

ABONE OL
Haziran 10, 2022 11:18
Babalar için En Dinamik Hediye Seçenekleri Lumberjack’ten!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trend renklerin ve farklı materyallerin bir arada kullanıldığı iddialı tasarımlarıyla dikkat çeken Lumberjack koleksiyonu, Babalar Günü hediye seçenekleri arasında başrolde!

 

Yaz mevsiminde rahatlıkla tercih edilebilen spor ve casual modeller; lacivert, siyah, beyaz, kahverengi, gri, bej ve taba renkleriyle koleksiyonda ön plana çıkıyor. Renkli bağcıklar ve şerit detaylar ile farklılaşan tasarımlar deri ve süet seçenekleriyle dikkat çekiyor. Keten gömlekler, renkli tişörtler ve jean pantolonlarla kombinlendiğinde şık bir görüntü oluşturan ayakkabılar, yaz enerjisini babaların gardırobuna taşıyor. Lumberjack tekstil koleksiyonu ise, tişört, eşofman ve şort seçenekleriyle göz dolduruyor. Sportif giyinmeyi tercih eden babaların yüzlerini gülümsetecek modeller pamuklu ve esnek yapısı ile tüm spor aktivitelerinin en dinamik eşlikçisi oluyor. Lumberjack’in aksesuar koleksiyonunda yer alan cüzdan ve kemer seçenekleri kullanışlı yapılarıyla Babalar Günü için harika bir hediye seçeneği oluyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.