DOLAR 32,5816 0.21%
EURO 34,8245 0.45%
ALTIN 2.417,45-0,62
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Belçikalı yazılım devi Odoo İstanbul’da müşteri ve çözüm ortaklarıyla buluştu

Belçikalı yazılım devi Odoo İstanbul’da müşteri ve çözüm ortaklarıyla buluştu

Merkezi Belçika’dan Hindistan’a, Amerika Birleşik Devletleri’nden Çin’e kadar uzanan geniş bir coğrafyada 2.000'ü aşkın çalışanı, 3.500’ün üzerinde çözüm ortağı ile faaliyet alanını her geçen gün artıran Odoo, geçtiğimiz Haziran ayında başlattığı Roadshow kapsamında Malezya, İspanya, Endonezya, Portekiz, Amerika Birleşik Devletleri, Ürdün, Fransa, İngiltere ve İrlanda’nın ardından 5 Temmuz 2022, Salı günü İstanbul’a geldi.

ABONE OL
Temmuz 25, 2022 13:13
Belçikalı yazılım devi Odoo İstanbul’da müşteri ve çözüm ortaklarıyla buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Roadshow kapsamında Odoo Belçika’dan gelen uzmanlar ile Türkiye’deki çözüm ortağı ve etkinlik sponsorlarından LojiPlatform tarafından organize edilen davete iş ve bilişim dünyasından 100’ü aşkın kullanıcı, potansiyel müşteri ve basın mensubu katıldı.

Etkinliğin ilk bölümünde Odoo’nun yeni yazılım ve uygulamalarından örnekler verilen sunumda finans, muhasebe, satış, pazarlama, insan kaynakları, stok, üretim, MRP, CRM, satın alma, verimlilik, proje, planlama, e-ticaret ve kolay web sitesi tasarlama gibi iş dünyasının ihtiyaç duyduğu tüm iş çözümleri hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Sunumun ardından kokteyl ile devam eden etkinlik, Odoo yetkilileri ve çözüm ortaklarının davetlilerden gelen soruların yanıtladığı samimi sohbetlerle sona erdi.

Odoo’nun çözüm ortaklarından Lojiplatform A.Ş. CEO’su Ertan Atay ise yaptığı kısa konuşmada “her ölçekten işletmenin tüm iş ihtiyaçlarını tek platformda en uygun maliyet ve modüler çözüm yaklaşımı ile karşılamalarına yardımcı olacaklarını, Odoo’nun dünyada olduğu gibi Türkiye’de de çok kısa bir dönem içinde hızla yayılmasını hedeflediklerini” belirtti.

Her yıl yazılım güncellemesi yaparak iş dünyasına kazandırdığı yeni uygulama ürünlerini çözüm ortakları ve müşterileri ile birlikte kutlayan Odoo, bu geleneksel Roadshow etkinlikleri kapsamında dünyanın dört bir yanından iş liderlerini, ekip liderlerini, BT uzmanlarını ve hizmet sağlayıcıları bir araya getirerek iş yönetimi çözümlerini öğrenmeye adanmış bir topluluk oluşturmayı hedefliyor.

 

Lojipaltform A.Ş. Hakkında: Çevrimiçi iş yapmanın hiç bitmeyen sorunlarını çözmek için kurulmuş yeni nesil bir “Online Business Enabler” şirketidir. Kuruluşundan beri işletmelere uygun çözümler ve hizmetler sunan Lojiplatform, ana hedef olarak işletmelerin tüm dünya ile rekabet edecekleri sistemler kurmalarına ve işlerinde verimlilik sağlayarak rekabet gücünü artırmalarına katkıda bulunur. Şirketin hizmet ve ürünlerinin ana odağında Uçtan Uca E Ticaret sistemleri, yeni nesil Kargo ve Kurye platformları, online sipariş alma sistemleri ve üretim otomasyonları bulunmaktadır.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.