DOLAR 32,5906 0.35%
EURO 34,8818 0.41%
ALTIN 2.499,690,63
BITCOIN %
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BELLA MAISON’DAN MOBİLYALARA MODERN YAKLAŞIM

BELLA MAISON’DAN MOBİLYALARA MODERN YAKLAŞIM

ABONE OL
Mart 15, 2022 13:23
BELLA MAISON’DAN MOBİLYALARA MODERN YAKLAŞIM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bella Maison yepyeni mobilya kategorisiyle sizlere zahmetsiz bir şekilde mobilya kurulumunun konforunu sunuyor. Hiçbir ekipmana gerek duyulmadan yalnızca birkaç dakikada kurulabilen oldukça pratik mobilyalar ile evde yaşam hem güzelleşecek hem de kolaylaşacak. Her birleştirmede ilk günkü sağlamlığını koruyan modern mobilyaları büyük bir kolaylıkla taşıyabilir ve defalarca yeniden kurulum yapabilirsiniz.

Masif ahşaptan üretilen sade ve şık tasarımlarıyla evin her alanına kolaylıkla uyum sağlayabilecek bu son derece dekoratif kategori içerisinde salonlarınıza çok yakışacak orta sehpalar, kitaplıklar ve duvar rafları bulunuyor. Bilgisayarınızı alıp, kanepeden konforlu bir şekilde çalışmaya devam edebilmeniz için  zigon sehpalar, banyo havlularınız ve banyo aksesuarlarınız için de kolaylıkla kurabileceğiniz raf  seçenekleri de mevcut. Zahmetsiz kurulumu ve dayanıklı yapısıyla her evde ihtiyaç duyulacak bu ürünleri Bella Maison kalitesiyle deneyimleyin. Her tarza uygun alternatifleri kolaylıkla bulabileceğiniz Bella Maison ile evlerinizi güzelleştirmenin keyfini çıkarın.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.