DOLAR 32,5840 0.32%
EURO 34,8126 0.18%
ALTIN 2.507,240,93
BITCOIN %
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“BENDE VE BENİM GİBİ İNSANLARDA HİKÂYE BİTMEZ. AMA HİKÂYENİN SONU DA OLMAZ.”

“BENDE VE BENİM GİBİ İNSANLARDA HİKÂYE BİTMEZ. AMA HİKÂYENİN SONU DA OLMAZ.”

NETFLIX, FUTBOL TARİHİNE ADINI ALTIN HARFLERLE YAZDIRAN FATİH TERİM’İN HAYATINA ODAKLANAN TERİM BELGESELİNİN İLK TANITIM FRAGMANINI VE GÖRSELLERİNİ YAYINLADI

ABONE OL
Ağustos 23, 2022 13:27
“BENDE VE BENİM GİBİ İNSANLARDA HİKÂYE BİTMEZ. AMA HİKÂYENİN SONU DA OLMAZ.”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Terim Belgeseli Hakkında

Futbolcu, kaptan, hoca, baba, dede, imparator… Netflix, yıllar içerisinde kişisel yaşamında farklı roller üstlenirken bir yandan da ulusal ve uluslararası futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran Fatih Terim’in efsaneleşmiş kariyerinde, 1996-2022 yıllarına odaklanan Terim belgeselinin ilk tanıtım fragmanını ve görsellerini yayınladı.

Fatih Terim’i bizzat kendisinin anlattığı dört bölümden oluşan belgesel, Türkiye’nin spor alanındaki en önemli figürlerinden birinin bugüne kadar hiç bilinmeyen yönlerini de gün ışığına çıkarıyor. Belgeselin senaryosunu kaleme alan Altuğ Gültan, yönetmen koltuğunu ise Burak Aksoy ile paylaşıyor. Yapımcılığını Goya Entertainment’ın gerçekleştirdiği Terim belgeseli, 15 Eylül’de tüm dünyayla aynı anda Netflix’te.

Netflix Hakkında:

Netflix, 190’dan fazla ülkede 221 milyonu aşkın ücretli kullanıcının farklı türlerde ve dillerde diziler, belgeseller ve sinema filmleri izlediği, dünyanın eğlence odaklı lider yayın hizmetidir. Üyeler yayınları istedikleri kadar, istedikleri zaman, istedikleri yerde, internete bağlı tüm ekranlarda izleyebilirler. Yayınların tamamını reklamsız olarak ve herhangi bir taahhütte bulunmadan oynatabilir, durdurabilir ve daha sonra izlemeye devam edebilirler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.