DOLAR 32,5933 0.34%
EURO 34,7753 0.09%
ALTIN 2.508,640,99
BITCOIN %
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BitMEX, listelediği yeni ürünüyle ETHPoW’a yatırım yapma imkanı sunuyor

BitMEX, listelediği yeni ürünüyle ETHPoW’a yatırım yapma imkanı sunuyor

Global kripto para borsası BitMEX, kullanıcılarına listesine yeni eklediği ETHPOWZ22 sözleşmesi ile ETHPoW’a (Ethereum Proof of Work) yatırım yapma imkanı sunuyor. Borsa, Tether (USDT ERC-20) marjlı sözleşmeyle birlikte kullanıcıların 2 kata kadar kaldıraç kullanarak ETHPOW'a yatırım yapmalarına olanak tanıyor.

ABONE OL
Ağustos 23, 2022 13:23
BitMEX, listelediği yeni ürünüyle ETHPoW’a yatırım yapma imkanı sunuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından BitMEX, listelediği varlıklara bir yenisini daha ekledi. Borsa, yeni doğrusal vadeli sözleşmeler ETHPOWZ22 ile yatırımcılarına ETHPoW’a yatırım yapma imkanı sunuyor. Listelediği varlık sayısını her geçen gün zenginleştiren BitMEX, araştırma faaliyetlerine son hız devam ediyor. BitMEX Araştırma Ekibi, bir süredir ETHPoW ile sonuçlanabilecek bir çatallanma olasılığını araştırıyordu. Çalışmaların sonucunda ETHPOWZ22 sözleşmesi ortaya çıktı.

 

BitMEX’in listelemeye başladığı ETHPOWZ22, USDT (ERC-20) ile teminatlandırılmış doğrusal bir vadeli işlem sözleşmesi. ETHPOWZ22, normal bir vadeli işlem sözleşmesine benzer şekilde çalışıyor. Ancak sözleşme birtakım farklılıklar da barındırıyor. Bu farklılıkların başında ise fiyat yöntemi geliyor. ETHPOWZ22’de son fiyat yöntemi uygulanıyor. BitMEX, ETHPoW’un henüz gözlemlenebilir bir fiyatı olmadığı için son fiyat yöntemini kullanmayı tercih ediyor. Öte yandan, sektörü manipülasyonlardan korumak için, sözleşmenin fiyat limitleri her saat başı belirleniyor. Ayrıca limitler, aşağı ve yukarı yönlü +/- %20 olarak ayarlanıyor. Trader’lar, limit arttırma fiyatının üzerinde veya altında teklif veremiyor.

 

ETH Proof of Work Coin’in spot fiyatını temsil eden sağlam bir endeks üretmek mümkün olduğunda BitMEX BETHPOWT endeksi oluşturacak. Sonrasında, fiyatlama yöntemi adil fiyat olarak değiştirilecek. Böyle bir Endeks oluşturulana kadar BETHPOWT değeri 0 olarak ayarlanacaktır. Eğer vade tarihine kadar herhangi bir endeks oluşturulmamışsa uzlaşma değeri 0 olacak.

 

 

BitMEX Hakkında

 

BitMEX, küresel dijital varlık finans piyasalarında kripto ürünlerine erişim sağlayan ikonik bir ticaret platformudur. BitMEX, kullanıcıların kripto para birimleri (XBT, ETH ve USDT’nin yanı sıra Spot değişim lansmanının bir parçası olarak LINK, UNI, MATIC, AXS ve APE) satın almasına, yatırmasına, çekmesine, dönüştürmesine ve bunlarla ticaret yapmasına olanak tanır ve şu anda +30 fiat para birimi ile satın alma işlemlerini desteklemektedir.

 

BitMEX, 2014’ten bu yana kripto borsalarının ön saflarında yer almakta, tarihte en çok işlem gören kripto ürünü olan sürekli takasın (perpetual swap) icadıyla sektörde devrim yaratmaktadır ve o zamandan beri durmaksızın yenilik yapmaya devam etmektedir. BitMEX, HDR Global Trading Limited’e aittir. BitMEX, vizyonumuz, büyüyen ekibimiz ve önümüzdeki yol hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen bizi Twitter, Telegram ve BitMEX Blog’da takip edin. Daha fazla bilgi için lütfen [email protected] ile iletişime geçin.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.