DOLAR 32,3427 0.19%
EURO 35,1184 -0.19%
ALTIN 2.238,84-0,19
BITCOIN %
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Blockchain Economy Istanbul Summit, Rekor Katılımla Tamamlandı

Blockchain Economy Istanbul Summit, Rekor Katılımla Tamamlandı

ABONE OL
Ağustos 5, 2022 15:29
Blockchain Economy Istanbul Summit, Rekor Katılımla Tamamlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avrasya’nın en büyük Blockchain konferansı Blockchain Economy Istanbul Summit’in 3.’sü çok yoğun bir katılımla tamamlandı. 

27-28 Temmuz tarihlerinde, Türkiye’nin lider kripto medya platformu Uzmancoin‘in stratejik ortaklığında gerçekleşen etkinlik, Hilton Bomonti Istanbul’da 55 farklı ülkeden gelen Blockchain ve kripto para tutkunu 3000’den fazla ziyaretçiyi ağırladı.

Etkinliğe şirketler de büyük ilgi gösterdi. Gari, Bitget, Gate.io, KuCoin ve KRPT gibi dünyanın dört bir yanından 50 önemli şirket, sponsor olarak yer aldı. 

Seçkin konuşmacı listesi ile de dikkat çeken Blockchain Economy Summit, 27 Temmuz Çarşamba günü klasik müzik gösterisiyle açıldı. Chingari Türkiye Danışmanı Türker Balkar, açılış konuşmasını yaparken ilerleyen saatlerde ise ünlü müzisyen Emre Aydın ve 130 bine yakın BTC’ye sahip MicroStrategy şirketinin CEO’su Michael Saylor söz aldı.

Saylor’ın zirvede söyledikleri dünya basınında manşetlere taşındı. MicroStrategy CEO’su, ses getiren konuşmasında, dünyanın gittikçe artan seviyede Bitcoin’i benimseyeceğini, Bitcoin’in ahlaki açıdan üstün bir para olduğunu ifade etti.

İkinci günün açılış konuşmalarını Coinstore Bölge Müdürü Louis Tan ile KuCoin Labs Başkanı Lou Yu yaptı. İkinci günde zirve, Ukrayna Dijital Dönüşüm Bakan Yardımcısı Alex Bornyakov’u da ağırladı. İlerleyen saatlerde ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ile milyonların takip ettiği kripto influencer’ı Carl Runefelt aynı panelde buluştu. Etkinliğin kapanış konuşmasını ise Bitcoin’i henüz fiyat 1 dolarken satın almayı tavsiye ettiği videosuyla bilinen Davinci Jeremie gerçekleştirdi.

Ziyaretçiler, dolu dolu bir program ve eşsiz networking fırsatlarıyla tamamlanan Blockchain Economy Istanbul Summit’teki iki günün tüm yorgunluğunu ünlü DJ Mahmut Orhan’ın performansıyla attı.

Blockchain Economy Summit, yeniden İstanbul’a dönmeden önce, şimdi Dubai’ye gidiyor. Blockchain Economy Dubai, 4-5 Ekim 2022 tarihlerinde düzenlenecek. Dubai’deki etkinliğin ziyaretçi ve sponsorluk kayıtları haftalar öncesinde başladı.

Ayrıntılı bilgi ve iletişim için:

Bedri Keskin

Managing Partner

Adres: Sarıdemir, Ragıp Gümüşpala Cd. No:29, 34116 Fatih/İstanbul, CoBAC Workspace

Gsm: +90 541 878 90 19

E-mail: [email protected]

Web: krpt.com

Not: Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.