DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bodrum FK Başkanı Hakem Kararlarına Tepki Gösterdi

Bodrum FK Başkanı Hakem Kararlarına Tepki Gösterdi

ABONE OL
Mart 6, 2024 17:09
Bodrum FK Başkanı Hakem Kararlarına Tepki Gösterdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bodrum FK Başkanı Fikret Öztürk, Hakem Kararlarını Eleştirdi

‘Trendyol 1’inci Lig’de Süper Lig yarışındaki olaylı Bodrum Futbol Kulübü-Eyüpspor maçının ardından suskunluğunu bozan Bodrum FK Başkanı Fikret Öztürk, hakem kararlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Öztürk, “Hakemin tutarsız kararları iki tarafı da çıldırttı” dedi.

Gerginlik Dolu Maçta Yaşananlar

Bodrum FK-Eyüpspor maçında yaşanan olaylar, maçın atmosferini etkiledi. Teknik direktörün kırmızı kart görmesinden başlayan gerginlikte, tribünden atılan bir madde sonucunda Eyüpspor’un yedek futbolcusu Uğur Demirok yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Olayların büyümesi üzerine iki kulübün başkanı sahaya girerek durumu yatıştırmaya çalıştı.

Öztürk: “Yaşananlar Kabul Edilemez”

Bodrum FK Başkanı Fikret Öztürk, yaşanan olayları değerlendirirken, “Yaşananlar kabul edilebilir bir olay değil. Hakem kararları maçları etkiliyor, bu kabul edilemez” ifadelerini kullandı. Öztürk, takımının Play-Off hattındaki yerini koruduğunu ancak hakem hatalarının maçlarda adaletsizlik yarattığını vurguladı.

Stadın Önemi

Bodrum FK Başkanı, yeni bir stada ihtiyaçları olduğunu belirterek, “Bodrum’da daha önce hiçbir taşkınlık görmedim. Maçlar dışarıda daha başarılı oluyor. Yeni stadımız olsun, daha iyi performans gösterelim” dedi. Öztürk, takımının Süper Lig hedefine ulaşması için şartların oluşturulması gerektiğini belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.