DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Brezilyalı Eski Futbolcu Robinho, İtalya’da Hapis Cezasına Mahkum Edildi

Brezilyalı Eski Futbolcu Robinho, İtalya’da Hapis Cezasına Mahkum Edildi

ABONE OL
Mart 22, 2024 17:08
Brezilyalı Eski Futbolcu Robinho, İtalya’da Hapis Cezasına Mahkum Edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Robinho’nun Ülkesinde Hapis Cezasını Çekmesi Kararlaştırıldı

Brezilyalı eski futbolcu Robinho’nun İtalya’da genç bir kadına yönelik toplu cinsel saldırıdan aldığı 9 yıl hapis cezasını ülkesinde çekmesi kararlaştırıldı. Brezilya Yüksek Mahkemesi, Robinho’nun 2017’de aldığı cezanın ülkede de geçerli olmasını kararlaştırdı.

Robinho’nun Tutuklanması Reddedildi, Ancak Yakalandı

40 yaşındaki Robinho’nun temyiz başvurusu sürecinde serbest kalacağı belirtilse de tutuklanması durdurulmadı. Ret kararının ardından Santos şehrindeki evinde federal polis ekipleri tarafından yakalandı.

Geçmişte Aldığı Hapis Cezası

2013 yılında Milan’da forma giyerken bir gece kulübünde genç bir kadına toplu tecavüz suçlamasıyla 9 yıl hapis cezası alan Robinho, 2022’de Brezilya’ya iade talebiyle karşı karşıya kalmıştı.

Kariyeri ve Dönüşü

Kariyerinde Real Madrid, Manchester City, Milan, Guangzhou Evergrande gibi takımlarda oynayan Robinho, 2020’de Brezilya’ya dönerek Santos’a transfer olmuştu. Brezilya’nın vatandaşlarını iade etmeme politikası nedeniyle ülkesine geri döndüğü biliniyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.