DOLAR 32,6019 0.39%
EURO 34,8264 0.25%
ALTIN 2.496,690,50
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cakıldaklar’ ın İnstagram Hesabı Bulunuyor mu?

Cakıldaklar’ ın İnstagram Hesabı Bulunuyor mu?

Cakıldaklar bir Youtube kanalı olsa da aynı zamanda Instagram'da da var olan bir sayfaları vardır.

ABONE OL
Mart 28, 2022 19:22
Cakıldaklar’ ın İnstagram Hesabı Bulunuyor mu?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cakıldaklar bir Youtube kanalı olsa da aynı zamanda Instagram’da da var olan bir sayfaları vardır. Grup üyeleri Kuzenler ve Kardeşlerden oluşmaktadır. Bu grup bir araya geldikten sonra Youtube üzerinden güzel videolar çekerek kendilerini şimdiden ciddi bir hayran kitlesi oluşturmuştur.

Eğlence mizah oyun tepki videoları gibi videolar Çekerek dikkatleri üzerine toplayan Cakıldaklar bu işi yürekten severek yapmaktadır. Hem günleri için hem de gelecek için umut vaat eden planları olan bu grup ileride adından sıkça söz ettirecektir.

Cakıldaklar Neler Yapmıştır?

Grup ileriye dönük planları olduğu gibi bu güne kadar da farklı işler başarabilmişlerdir. Her biri eğitime nem veren üyeler dünyanın en büyük kibritini yaparak dünya rekorunu kırmayı hedeflemiş ve rekor kırmışlardır. Aynı zamanda kısa bir çeken grup üyeleri filmi sezon bitimine doğru savaş ismini vermişlerdir. Bu kısa film ile ilgili Detaylara YouTube kanalı üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

İleriye dönük projeleri olan bu grubun ilk hedefi dünyanın en büyük kaykayını yapmak ve bunun ardından Türkiye’de ilk olacak bir bilim kurgu filmi çekmekten nokta Tüm bunları yaparken dilini geliştir kendi ihtiyaç müesseselerine yardım elini uzatmayı hedeflemiş olan bu grup üyeleri yardımlaşmanın önemine de vurgu yapmaktadır. Grup üyeleri Mikail Eyüpoğlu,  Enes Eyüpoğlu, Batuhan Kuvvet ve Doğukan Kuvvettir. Bu ekip kardeş ve kuzen ekibidir.

Youtube Kanalı: https://www.youtube.com/channel/UC3Y2dezPtXVEu8SiSHqNGWw

Instagram Adresi: https://www.instagram.com/cakildaklar_official/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.