DOLAR 32,4718 0.17%
EURO 34,5711 0.2%
ALTIN 2.474,72-0,32
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cem Yenel’in “Gitmicem” şarkısına TikTok’a özel dikey klip

Cem Yenel’in “Gitmicem” şarkısına TikTok’a özel dikey klip

Genç yetenek Cem Yenel’in yeni teklisi “Gitmicem” için eğlence platformu TikTok’a özel ilk kez dikey formatta bir video klip çekildi.

ABONE OL
Ağustos 23, 2022 13:24
Cem Yenel’in “Gitmicem” şarkısına TikTok’a özel dikey klip
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyanın dört bir yanından çok sayıda genç yeteneği ve sanatçıyı bünyesinde barındıran Warner Music Group (WMG) Türkiye’nin yıldızlar kadrosuna kattığı son isim, yetenekli genç müzisyen Cem Yenel olmuştu. Yenel’in önceki şarkıları için de TikTok’la yaptığı iş birliklerine bir yenisi daha eklendi. Bu kez bir ilke imza atılarak Yenel’in yeni şarkısı için TikTok’a özel bir dikey video klip çekildi.

Yenel’in yeni şarkısı diğer dijital platformlardan 1 hafta önce TikTok’ta dinleyicilerin beğenisine sunuldu.

İki bölümden oluşan video klibi alttaki linklerden izleyebilirsiniz

Birinci Bölüm İkinci Bölüm

Çekilen video dışında Yenel’in şarkısı için TikTok’un başarılı içerik üreticisi Selinay Yalçın’ın da yer aldığı bir tanıtım videosu çekildi. Şarkı kısa sürede TikTok’ta viral oldu. Çok sayıda içerik üreticisi Yenel’in yeni şarkısının sözleriyle meme’ler ve videolar üreterek TikTok’ta paylaştı. Diğer platformlardan önce TikTok’ta içerik üreticileriyle buluşan şarkıyı kullanarak 10 binden fazla içerik üretildi.

Yaratıcılık, müzik ve sanatın merkez üssü olmayı iddiasını sürdüren TikTok, önümüzdeki dönemlerde de yeni projeler sunmaya devam edecek.

 

Cem Yenel Kimdir?

Cem Arman Yenel, 3 Temmuz 1996 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Boğaziçi Üniversitesi’nde Sosyoloji – Ekonomi bölümlerinde çift anadal öğrencisi olarak eğitimine devam eden Cem Yenel 2011 yılında Yetenek Sizsiniz Türkiye’ye katılarak söylediği şarkılarla seyircileri etkilemeyi başardı. Öte yandan Yenel, Boğaziçi Üniversitesi Orkestrası BÜMK’de Orkestra solisti olarak şarkı söylüyor. “Aşk Biter Mi” teklisinde başarılı aranjör Volga Tamöz’le çalışan Cem Yenel müzik otoritelerinden tam not aldı.

TikTok Hakkında

TikTok dünyanın önde gelen kısa video uygulamasıdır. İnsanların hayatlarına ilham vermeyi ve zenginleştirmeyi misyon edinen TikTok, dünya üzerindeki herkesin videolar aracılığıyla tutkularını paylaşabilmesi ve yaratıcılığını ortaya çıkarabilmesine uygun pozitif bir uygulama deneyimi sunar. TikTok’un Los Angeles, New York, Londra, Paris, Berlin, Dubai, Singapur, Jakarta, Seoul ve Tokyo’da global ofisleri mevcuttur.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.