DOLAR 32,5409 -0.02%
EURO 34,9074 0.11%
ALTIN 2.421,48-0,05
BITCOIN %
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CEO Fatih Arslan: Başarı okulda değil evde başlar

CEO Fatih Arslan: Başarı okulda değil evde başlar

ABONE OL
Ekim 4, 2021 14:14
CEO Fatih Arslan: Başarı okulda değil evde başlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemizde 30 yılı aşkın bir süredir ayna ve dekorasyon sektöründe faaliyet yürüten Ayna Merkezi kuruluşunun yöneticilerinden olan Fatih Arslan bayrağı devraldıktan sonra kuruluşun ilerleyen bir ivme ile devam etmesi göz doldurdu.

Sektörel başarısı ile ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fatih Arslan en büyük başarının öncelikle okuldan evvel aile içerisinde kişilere yüklendiğini ifade etti. “Başarı faktörünün ne demek olduğunu öncelikle aile içerisinde öğrendim. Her ne yapıyorsam yapayım en iyi şekilde yapmaya gayret gösterdim. Benden büyüklerden öğreneceğim çok şey olduğu gibi benden küçüklerden de bilgiyi hiçbir zaman sakınmadım. ” dedi.

Yapmış olduğu faydalı çalışmalarla ülkemizdeki dekorasyon sektörünün trendlerini belirleyen Fatih Arslan aynı zamanda sosyal medya platformu tik tok üzerinden çektiği Ayna videoları ile de milyonlarca kişi tarafından izlenebilmeyi başardı. Bu sayede kuruluşun hem sektörel anlamda ilerleyen bir yüzü oldu hem de genç ve dinamik yapısıyla genç jenerasyonun aktif olarak kullandığı sosyal medya platformlarında varlık gösterdi.

Sosyal medyadaki başarısı da kendisine sorulan Fatih Arslan,” Bu bir ilgi ve alaka meselesi. Ben dekorasyonu aynaları ve ürettiğim işleri oldukça çok seviyorum. Ve bu işlerimi hem günlük yaşantımızı hem de sosyal medya platformlarına yansıtmayı her alanda işimle iç içe olmayı arzuluyorum. Tabii bu durumda samimi bireylerin dikkatini çekiyor ve ilgi topluyor.” İfadelerini kullandı.

Fatih Arslan’ın sosyal medya hesapları:

https://www.instagram.com/byfatiharslan/

https://www.tiktok.com/@byfatiharsln

https://www.facebook.com/fatih.arslan.3914

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.