DOLAR 32,3699 0.15%
EURO 34,9784 -0.29%
ALTIN 2.324,420,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, esnaf çocuklarıyla görüştü: ‘Gençleri düzlüğe çıkaracağım’
  • Samsun Halk Haber
  • Siyaset
  • CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, esnaf çocuklarıyla görüştü: ‘Gençleri düzlüğe çıkaracağım’

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, esnaf çocuklarıyla görüştü: ‘Gençleri düzlüğe çıkaracağım’

ABONE OL
Nisan 26, 2021 10:54
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, esnaf çocuklarıyla görüştü: ‘Gençleri düzlüğe çıkaracağım’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, pandemi nedeniyle zor günler geçiren esnafların çocuklarıyla konuştu. Gençlerin sorunlarını dinleyen Kılıçdaroğlu, “Gençleri düzlüğe çıkaracağım” dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesaplarından paylaşılan bir videoda, Kılıçdaroğlu zor zamanlar geçiren esnafların çocuklarını dinledi.

Gençlerin gerçekte neler yaşadığını bazen göremiyoruz. Bu kez esnaflarımızın evlatları olan gençlerle buluştum. Çözüm üretemeyen Saray’lı onlara kefen edebiyatı yapadursun, sorunlarını ben çözeceğim. Gençleri düzlüğe çıkaracağım. pic.twitter.com/4T1nHYEpwz

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) April 25, 2021

Ekonomik sorunlarla ilgili dertlerini dinlediği gençlerle fikir alışverişi yapan Kılıçdaroğlu’nun videosu “Gençlerin gerçekte neler yaşadığını bazen göremiyoruz. Bu kez esnaflarımızın evlatları olan gençlerle buluştum. Çözüm üretemeyen Saray’lı onlara kefen edebiyatı yapadursun, sorunlarını ben çözeceğim. Gençleri düzlüğe çıkaracağım” notuyla paylaşıldı. 

Kılıçdaroğlu’yla konuşan çocuklar, koronavirüs pandemisi kısıtlamalarının ailelerinin işlerini olumsuz etkilediğini ve geçim sıkıntısı yaşadıklarını anlattı. Çocuklardan bir tanesi “Biz 3 kardeşiz, 2 yaşında bir kardeşim var. Onun ihtiyaçları oluyor, o daha çocuk, oyuncak istiyor. Bezi oluyor, maması oluyor. Bunları karşılamakta zorlandığımız günler oldu” dedi. 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.