DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Emeklilere Müjde

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Emeklilere Müjde

ABONE OL
Mart 16, 2024 22:05
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Emeklilere Müjde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erdoğan, İstanbul’da Emekçilere Müjde Verdi

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Türkiye Yüzyılının Emekçileri İftar Programı”nda önemli açıklamalarda bulundu.

Bayram İkramiyeleri İçin Tarih Verdi

Erdoğan, yaptığı konuşmada “Ramazan Bayramı ikramiyelerini **2 ila 5 Nisan tarihleri arasında** emeklilerimizin hesabına yatırmış olacağız” dedi. Emeklilerin bayram ikramiyesini 3 bin TL’ye çıkaran yasa, 12 Mart’ta Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmişti.

AKP’den Emekli Maaşlarında Düzenleme Açıklaması

AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, daha önce yaptığı açıklamada, **”Temmuz ayında emekli maaşlarına yönelik yeni bir düzenleme yapılabilir”** demişti. Akbaşoğlu, TBMM’nin muhtemelen nisan ayının ortalarında çalışmalarına başlayacağını belirterek, **”Haziran sonu temmuz başı itibariyle emeklilerimiz başta olmak üzere bütün çalışanlarımızı daha iyileştirecek değerlendirmeler yapacağız”** şeklinde konuşmuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.