DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Deotak Krem Deodorant ile     Ter Kokusuna Karşı 7 Kat Etkili Koruma

Deotak Krem Deodorant ile Ter Kokusuna Karşı 7 Kat Etkili Koruma

Terlemek değil ama ter kokusu bir soruna dönüşebiliyor. Duş ya da banyo sonrası kullanacağınız Türkiye’nin ilk ve tek krem deodorant markası Deotak, ekstra koruma sağlayan 7 kat etkili formülüyle ter kokularına geçit vermiyor.

ABONE OL
Nisan 6, 2022 08:52
Deotak Krem Deodorant ile     Ter Kokusuna Karşı 7 Kat Etkili Koruma
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Terleme doğal ve sağlığa faydaları bulunan bir süreç… Bu sürecin kişiye ve çevresine rahatsızlık veren kısmı ise şüphesiz ter kokusu… Sık sık duş almak ve duş sonrası terlemeyi değil ter kokusunu önleyen deodorantlardan yardım almak kötü kokuları önlemeye yardımcı oluyor. Banyo yapmadan deodorant ya da parfüm kullanmak ter kokusunu engellemek bir yana dursun daha da kötü bir sonuç verebiliyor. Türkiye’nin ilk ve tek krem deodorantı Deotak, klinik olarak kanıtlanan etkisi ve D-Panthenol katkılı formülü sayesinde ter kokusuna karşı 7 kat etkilikoruma sağlıyor.

 

Deotak Krem Deodorant, cildi nemlendirerek tazeliyor ve cilt tarafından hızla emildiği için giysilerde iz oluşturmuyor.Duş veya banyo sonrası kolayca uygulanabilen Deotak Krem Deodorant’ın farklı cilt yapıları için farklı formüller sunan dört farklı ceşidi bulunuyor. Classic Krem Deodorant, her cilt için uygun yapısıyla koruma sağlıyor. Hassas ciltler için özel olarak formüle edilen Soft Krem Deodorant, içeriğinde Allontoin katkılı formülünü barındırıyor. Tazelik hissi yaratan Fresh Krem Deodorant, formülündeki mentol sayesinde cilde ferahlık kazandırırken, Plus Krem Deodorant ise içeriğinde yer alan ve birçok cilt bakım ürününde kullanılan doğal bir yağ olan Tea Tree Oil sayesinde ter kokusuna karşı ekstra bir koruma sağlıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.