DOLAR 32,3137 0.18%
EURO 35,1644 0.07%
ALTIN 2.280,050,13
BITCOIN %
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dev sektör 87 ülkeden ziyaretçiyle İstanbul’da buluştu

Dev sektör 87 ülkeden ziyaretçiyle İstanbul’da buluştu

ABONE OL
Aralık 20, 2022 11:33
Dev sektör 87 ülkeden ziyaretçiyle İstanbul’da buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avrasya Bölgesi’nin lider geniş format baskı ve endüstriyel reklam fuarı FESPA Eurasia, bu yıl da bölgeyi İstanbul’da buluşturdu. 87 ülkeden ziyaretçi çeken ve 10 binden fazla profesyoneli ağırlayan FESPA Eurasia ile birlikte yerli üreticiler yeni pazarlara açılma fırsatı buldu. FESPA Eurasia, 4 günde tüm yıl için 1 milyar dolarlık iş bağlantısına ev sahipliği yaptı…

 

Endüstriyel reklam ve dijital baskı dünyasının tüm yeniliklerinin bir arada sergilendiği Avrasya’nın en büyük fuarı FESPA Eurasia, bu yılı da başarıyla tamamladı. Tüm yıl heyecanla beklenen FESPA Eurasia 2022, İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) 1-4 Aralık tarihleri arasında 500’den fazla marka ve 10 bini aşkın ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. 87 ülkeden ziyaretçi çeken FESPA Eurasia ile birlikte yerli üreticiler yeni pazarlara açılma fırsatı buldu. FESPA Eurasia, 4 günde tüm yıl için 1 milyar dolarlık iş hacmi yarattı.

 

İstanbul’da dokuzuncu kez düzenlenen FESPA Eurasia bu yıl fuar alanını yüzde 20’den fazla büyüttü ve 10 bini aşkın ziyaretçiyle en yüksek sayıya ulaşıldı. Artan ilgiyle yüzde 100 doluluğa ulaşan FESPA Eurasia’da sektörün global oyuncuları en son yeniliklerini tanıttı.

 

87 ülkeden alıcılar geldi

 

Fuarın başarıyla tamamlandığını belirten FESPA Eurasia Yönetim Kurulu Üyesi Levent Olcayto, şöyle konuştu: “FESPA Eurasia 2022’de 10 binden fazla tekil ziyaretçi sayısına ulaştık. Fuarı ziyaret edenlerin yüzde 18’ini Türkiye hariç 86 ülkeden gelen ziyaretçiler oluşturdu. En yüksek katılım Rusya, İran, Yunanistan, Bulgaristan, Kosova, Hollanda, Arnavutluk, Azerbaycan, Almanya ve Tunus gibi çevre ülkelerden geldi. Fuarda Türkiye’deki sektör temsilcileri yeni pazarlar keşfederek ihracat bağlantıları yaptılar. Endüstriyel reklamcılar, açıkhava reklamcıları, dijital baskı faaliyeti gerçekleştirenler, geniş format, tekstil baskı, serigrafi baskı, led, kutu harf, 3D baskı gibi alanlarda faaliyet gösteren pek çok sektör temsilcisi en son yeniliklerini tanıttı. Gelecek yıl da 10. kez sektörü desteklemeye devam edeceğiz.”

 

Tekstil baskı karar vericileri yoğun ilgi gösterdi

 

FESPA Eurasia 2022’ye serigrafi teknolojileri damga vurdu. Tekstil baskı karar vericilerinin yoğun ilgi gösterdiği FESPA Eurasia 2022, bu alanda da en büyük sektör buluşması haline geldi. Katılımcılar sektörün en yeni teknolojilerini tanıtarak kendilerini anlatmak için lider platformda yer aldı.

 

Yeni yılın trendlerini belirliyor

 

Endüstriyel reklam ve baskı dünyasının sabırsızlıkla beklediği FESPA Eurasia toplam 9 milyar dolarlık büyüklüğe sahip sektörü her yıl geliştiriyor. FESPA Eurasia, tüm bölgede bir sonraki yılın trendlerini belirleyen bir etkinlik olduğu için, fuara sadece Türkiye’den değil, Avrasya Bölgesi’nden de uluslararası ziyaretçiler yatırım yapmak için geliyor. Geniş formattan serigrafiye, giysiden araç kaplamaya tüm ürün ve hizmetler tek çatı altında sergileniyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.