DOLAR 32,5769 0.27%
EURO 34,9855 0.02%
ALTIN 2.456,040,83
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dikkat Kırılır Etiket Çeşidi 

Dikkat Kırılır Etiket Çeşidi 

Dikkat kırılır etiketi kargo gönderilerinde içerisinde kırılması muhtemel olan her türlü eşyanın üzerine yapıştırılan bir etiket çeşididir.

ABONE OL
Ekim 6, 2022 14:40
Dikkat Kırılır Etiket Çeşidi 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dikkat kırılır etiketi kargo gönderilerinde içerisinde kırılması muhtemel olan her türlü eşyanın üzerine yapıştırılan bir etiket çeşididir. Hassas kolilerin üzerine el ile kırılır yazısı yazmak yerine dikkat kırılır etiketinin kullanılması çok daha kolay olur. Bu etiketin kullanımı sayesinde gönderileri paketleme işleri daha hızlı bir şekilde gerçekleşir ve böylece zamandan tasarruf edilmiş olur. Dikkat kırılır etiketi dikkat çeken kırmızı turuncu yeşil ya da siyah renkler şeklinde üretilir. Bu etiketin üzerinde kırılır ibaresi yer alır. Bu sayede koli üzerindeki etiket dikkat çeker ve koliyi taşıyan kişi taşıma işlemi sırasında titiz davranır.

Dikkat Kırılır Etiketi Kullanım Alanları

Güvenlik uyarı ve ikaz etiket kategorisinde yer alan dikkat kırılır etiketinin kullanımı oldukça yaygındır. Dikkat kırılır etiketi uluslararası standartlara uygun bir şekilde üretilir. Uluslararası standartların belirlemiş olduğu sembolün yer aldığı dikkat kırılır etiketlerinin üretiminde opak ya da kuşe baskı kullanılır. Sevkiyat sektöründe en fazla ihtiyaç duyulan ve en çok kullanılan etiket çeşitleri arasında yer alan dikkat kırılır etiketi sunmuş olduğu avantajlı özellikler ile de öne çıkıyor. Bu etiket türü dayanıklı ve kaliteli bir yapıya sahiptir.

Parlak ve pürüzsüz bir yüzeyi bulunan dikkat kırılır etiketi koli üzerinde hemen Dikkat çeker. Böylece hassasiyet gerektiren tüm eşyalar taşınma sırasında titizlikle taşınır. Sağlam ve dayanıklı bir yapıya sahip olan dikkat kırılır etiketlerinin yapışkanlı kısmı da oldukça sağlamdır. Koli üzerine yapıştırıldıktan sonra çıkmayacak bir şekilde yüzeye tutunur.

Dikkat Kırılır Etiket Çeşitleri

Dikkat kırılır etiket türleri sürtünmeyi güneş ışığına ve çizilmeye karşı dayanıklı olması nedeni ile sevkiyat alanında önemli bir yer edinmiştir. En fazla kullanılan uyarı etiketleri arasında yer alan bu etiket türünün bir yüzeyi tamamen yapışkanlı olup kuvvetli ve sağlam bir şekilde koli üzerine yapışır. Dikkat kırılır etiketleri farklı ebatlarda ve farklı renklerde üretilebilir. Üretici firmalar müşterilerinden gelen taleplere göre istenildiği sayıda etiket üretimi yaparak rulo şeklinde müşterilerine sunar.

Dikkat Kırılır Etiketi Fiyatları Nedir?

Hassas eşyaların bulunduğu kolilerin güvenli bir şekilde taşınmasına olanak tanıyan dikkat kırılır etiketi fiyatları oldukça ekonomiktir. Bu etiket fiyatları ürün ebatlarını ve üretiminde kullanılan malzemenin kalitesine bağlı olarak farklılık gösterse de genellikle uygun fiyatlıdır ve bütçeyi zorlamaz. Kargo ve lojistik alanında daha fazla kullanılan bu etiket çeşitleri talep edilen renklerde üretimi yapılabilir. Günümüzde dikkat kırılır etiketi üretimi yapan ve satışa sunan birçok firma vardır. Bu firmalardan biri ile görüşme sağlayarak istediğiniz sayıda ve renkte etiket temin edebilirsiniz. Dikkat kırılır etiketlerini online olarak da satın alabilirsiniz. Bu etiketlerin kullanımı ile hassas kolilerin gideceği noktaya kadar güvenli bir şekilde taşınmasını sağlayabilirsiniz. Etiketleri satın almak için Barkod sitesini tercih edebilirsiniz.

Kaynak: https://www.barkodonline.com/etiketler/renkli-kuse-etiket

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.