DOLAR 32,5455 0%
EURO 34,9868 0.39%
ALTIN 2.425,410,11
BITCOIN %
İstanbul
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Doğal Yağların Büyük Sırları

Doğal Yağların Büyük Sırları

ABONE OL
Eylül 4, 2021 05:51
Doğal Yağların Büyük Sırları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KOSGEB desteği ile 2019 yılında faaliyet göstermeye başlayan Tazemiz doğal yağlar üretme hedefiyle yola çıkan bir firmadır. Soğuk sıkım yağ üretimi ile bitkilerden yağ elde eden firma, pek çok farklı bitkinin tohum veya çekirdeklerinden elde edilen yağlar ile ilerleme sağlamaktadır. Oldukça başarılı bir şekilde hizmetine devam eden firma özel yöntemlerle soğuk sıkım hazırlanan bitkisel yağlarını tamamen doğal olarak satışa sunmaktadır.

Doğal yağlar üretimi ile dikkat çeken firmanın Hindistan cevizi yağı gibi herkes tarafından bilinen yağlardan kabak çekirdeği yağı gibi farklı bitki çekirdeklerinden elde edilen yağları da bulunmaktadır. Vücuda pek çok yararı olduğu bilinen tüm bu yağların en önemli özelliği tamamen doğal olarak hazırlanmasıdır. Tazemiz de doğal yağları sizlere sunmaktadır. Yaklaşımının hassasiyeti sayesinde ilerlemesine hız katarak en iyisi olma yolunda Tazemiz emin adımlarla hedefine doğru ilerlemektedir.

Tazemiz’de Doğal Ürünler

Vücut için ve cilt sorunlarına pek çok faydası olduğu bilinen incir çekirdeği yağı gibi ürünler de Tazemiz tarafından doğal olarak üretilmektedir. Cilt leke ve akne sorunlarına, diyabete, yıpranmış saçlara iyi gelen, üreme sağlığını koruyan bu yağ da soğuk sıkım olarak hazırlanmakta ve hiçbir kimyasal ile temas etmeden hazırlanmaktadır. Ayrıca keten tohumu veya kenevir tohumu yağı gibi ürünlerin hazırlanmasının ardından Tazemiz bitki tohum ve çekirdeklerini de değerlendirmektedir. Un haline getirdiği yağı alınmış çekirdek ve tohumları da satışa sunarak bitkilerin her bir parçasını değerlendirmekte ve sizlere sunmaktadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.