DOLAR 32,3851 0.19%
EURO 35,0398 -0.11%
ALTIN 2.325,480,27
BITCOIN 2261791-1,64%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erdem Temel Önemli Mesajlar İçeren Şarkıları ile Dikkatleri Çekiyor

Erdem Temel Önemli Mesajlar İçeren Şarkıları ile Dikkatleri Çekiyor

ABONE OL
Ağustos 25, 2022 06:34
Erdem Temel Önemli Mesajlar İçeren Şarkıları ile Dikkatleri Çekiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erdem Temel 1986 yılında dünyaya gelen besteci, yorumcu ve söz yazarıdır.  Bir çoğumuz kendisini dijital platformlarda yayınlamış olduğu farklı eserler ile tanıyoruz.  Bugüne kadar dijital platformlarda yayınlanan 5 ayrı eseri bulunan Erdem Temel tüm eserlerini insanlığa bir faydası olması açısından önemli mesajlar içeren şarkılarla sunuyor.

Erdem Temel Karadeniz Teknik Üniversitesi müzik öğretmenliği programından mezun oluyor. Hem eğitim yaşamı boyunca hem de eğitimden sonra Karadeniz’in Unutulmaz isimlerinden Sait Uçar gibi çok değerli isimlerle birlikte turne ve konserlere katılıyor ve bu etkinliklerde gitarist ve geri vokal olarak görev alıyor. Ardından 2011 yılında müzik öğretmenliğine atanması ile birlikte aslında onun için onur verici ve çok değerli bu yolculuk başlamış oluyor.

Erdem Temel artık almış olduğu güçlü ve köklü müzik eğitimini ve sahip olduğu deneyim ve birikimi farklı temalarının işlendiği besteler ile ön plana çıkarıyor. Çevre Bilinci, Özel Eğitim, Değerler Eğitimi, 23 Nisan gibi önemli temaları işlediği 5 farklı eser ile eğitim camiasının da takdirini alıyor. Erdem temel tarafından söz ve besteleri düzenlenen bu eserler ülkemizde birçok ilde ve birçok okulda düzenlenen programlarda kullanılıyor.

Özel çocuklara yönelik eserleri ve tüm çocuklar için değerli mesajlar içeren eğitim şarkıları onun başarılarına öncülük ediyor ve bu alanda üretmeye devam etmesi çocuklar adına bir şans olarak görülüyor.

Web sitesi: www.erdemtemel.com
Youtube: www.youtube.com/erdemtemelmuzik
Instagram: www.instagram.com/erdemtemelmuzik
Spotify: https://open.spotify.com/artist/6rDwB5EBqMPSi5BXs7VMwk

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.