DOLAR 32,5141 -0.09%
EURO 34,9634 0.34%
ALTIN 2.432,730,41
BITCOIN %
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Furkan Andıç: Epilepsi Hastası Bireyler Sevebilir Evlenebilir

Furkan Andıç: Epilepsi Hastası Bireyler Sevebilir Evlenebilir

26 Mart Mor Gün - Epilepsi Farkındalık Günü’nde, Epilepsi İçin Bak farkındalık kampanyasının gönüllü elçisi Furkan Andıç, “Farkındalık insana çok yakışır, #UzunLafınKısası Epilepsi İçin Bakın” mesajını verdi

ABONE OL
Nisan 1, 2022 11:34
Furkan Andıç: Epilepsi Hastası Bireyler Sevebilir Evlenebilir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Epilepsi ile Savaş Derneği’nin altı yıldır sürdürdüğü Epilepsi İçin Bak farkındalık kampanyasının gönüllü elçisi Furkan Andıç, Epilepsi Farkındalık Günü olarak kabul edilen 26 Mart Mor Gün kapsamında epilepsi hastalarının yaşadığı ön yargılara dikkat çekti.

Epilepsi hastası bireylerin, yanlış bilgiler nedeniyle sosyal yaşamlarında karşılaştıkları zorlukları yansıtan farkındalık filminde rol alan Furkan Andıç, epilepsi hastası bireylerin herkes gibi sevebileceklerini, evlenebileceklerini ve çocuk sahibi olabileceklerini vurguladı. Andıç, epilepsi hastası bireylerin çalışamayacağına ilişkin ön yargılara da şöyle cevap verdi: “Bu konuda her duyduğunuz bilgiye araştırmadan inanmayın. Epilepsi hastası bireyler çalışabilir ve çok başarılı olabilirler.”

26 Mart Mor Gün – Epilepsi Farkındalık Günü’nde Furkan Andıç: “Farkındalık insana çok yakışır, #UzunLafınKısası Epilepsi İçin Bakın” mesajıyla toplumu bilinçlenmeye davet etti.

Türk Epilepsi ile Savaş Derneği de herkesi Epilepsi İçin Bak Instagram sayfasında yer alan #MorGözlük filtresiyle kendi fotoğrafını çekip farkındalık mesajları, #EpilepsiİçinBak ve #UzunLafınKısası etiketleriyle sosyal medya hesaplarında paylaşmaya çağırdı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.