Fenerbahçe Kulübü doktoru Ertuğrul Karanlık, eski Fenerbahçe yöneticisi Hulusi Belgü ve teknik direktör İsmail Kartal’ın oğlu Emre Kartal hakkındaki yurtdışına çıkış yasağı kararı sonrası savcılık ifadeleri alındı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Galatasaray-Fenerbahçe maçı sonrası stadyum müdürü Ali Çelikkıran’ın darbedildiği olaylarla ilgili detaylı bir soruşturma yürütüyor.
Emre Kartal’ın ifadesinde, maç sırasında yaşanan olaylar nedeniyle takımın soyunma odasına gitmek zorunda kaldıklarını ve Galatasaraylıların tehdit ve hakaretlerine maruz kaldıklarını iddia ettiği belirtildi.
Ertuğrul Karanlık ise ifadesinde, olaylar sırasında Fenerbahçe bayrağının gasbedilmeye çalışıldığını ve sadece bayrağı almaya çalışan kişiyi engellemeye çalıştığını savundu.
Hulusi Belgü, olaylar sırasında kendilerini koruma içgüdüsüyle hareket ettiklerini ve saldıran kişiyi durdurmaya çalıştıklarını belirterek, suçlamaları kabul etmediğini ifade etti.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.