DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20864230,46%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray Yeni Kaleci Arayışında! Thomas Strakosha Galatasaray Yolunda

Galatasaray Yeni Kaleci Arayışında! Thomas Strakosha Galatasaray Yolunda

ABONE OL
Mart 5, 2023 10:11
Galatasaray Yeni Kaleci Arayışında! Thomas Strakosha Galatasaray Yolunda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Lige kötü bir başlangıç yapan fakat daha sonrasında toparlanan ve yükselişe geçen Galatasaray ligin zirvesine yerleşti. Şampiyonluk yolunda flaş transferler yapan Galatasaray birçok yıldız ismi kadrosuna kattı. Ara transfer sezonunda daha hızlı bir giriş yapan Galatasaray şampiyonluk mücadelesi için kadrosunu daha da genişletti ve yeni isimlerle anlaştı. Son olarak Galatasaray’ın efsane ismi kaleci Fernando Muslera’nın sakatlanmasının ardından Galatasaray yönetimi yeni transferler için kalecileri de araştırmaya başladı. Kaleci arayışları içerisinde olan sarı kırmızılı ekip Thomas Strakosha ile görüşmelere başladı. Arnavut kaleci Premier Lig tecrübesi olan ama forma şansı bulamayan kaleci için Kulübü ile transfer görüşmeleri gerçekleştirmeye başladı. Galatasaray yeni kaleci arayışında! Thomas Strakosha Galatasaray yolunda… Bu transfer haberi ile ilgili detaylı bilgileri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Galatasaray’da Flaş Kaleci Transferi İçin Düğmeye Basıldı

Galatasaraylı flaş kaleci transferi için düğmeye basıldı ve rota İngiltere’ye çevrildi. Thomas Strakosha isminin ön plana çıktığı kaleci transferinde Galatasaray bir an önce imzayı attırmak istiyor. Süper Lig’in zirvesine yükselen ve 12 maçtır üst üste sahadan galibiyetle ayrılan Galatasaray yaşanan deprem felaketinin ardından lige ara verilmesini Antalya’da kamp yaparak değerlendiriyor. Tekrar maçların oynanmasına başlanıldığı dönem formunu kaybetmek istemeyen Galatasaray bu konuda Antalya kampında hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. joybet

Bir taraftan da transfer dönemini verimli bir şekilde sürdüren Galatasaray kaleci transferi için harekete geçti. Önümüzdeki sene Avrupa’da yer almak isteyen ve bunun için şampiyon olmayı hedefleyen Galatasaray transferlerine devam ediyor. Öncelikli olarak defans hattını güçlendirmek amacıyla İtalya’nın Sassuolo takımından milli futbolcumuz Kaan Ayhan ve deprem nedeniyle etkilenen Hatay şehrinin temsilcisi Hatayspor takımından Adekugbe ile sözleşme imzalandı. Çıkarılan özel statü nedeniyle Hatay’dan transfer edilen oyuncu yabancı kontenjanında sayılmayacak. Diğer taraftan İtalya’nın yıldız oyuncusu kabul edilen ve gelecek vadeden Nicolo Zaniolo transferini de tamamlayan Galatasaray transfer döneminde ses getirdi.

Thomas Strakosha İsmi Ön Plana Çıktı

Transferde rotasını kaleye çeviren Galatasaray takımında Thomas Strakosha ismi ön plana çıktı. Transfer döneminin 5 Mart tarihine kadar devam etmesi nedeniyle kaleci transferi için tekrar harekete geçildi. Bir süre önce sakatlanan Fernando Muslera için dönüş tarihi uzayınca Galatasaray kaleci transferine hız verdi. Sarı kırmızılı takım kalıcı transferi için İngiltere’ye yönelerek sürpriz bir isim için transfer harekatı başlattı.

Sezon öncesinde Brentford transferi gerçekleşen ve İngiltere Premier Lig yolunu tutan Thomas Strakosha sezon başından beri bir maç dahi forma şansı bulamadı. Bunun üzerine oynayabileceği bir takıma gitmek istediği öğrenilen 27 yaşındaki Arnavut kaleci için Galatasaray transfer teklifi götürdü. Muslera’nın sakatlığı ve yaşının ilerlemesi nedeniyle kaleci pozisyonunda uzun yıllar kalabilecek bir transfer arayan Galatasaray Thomas Strakosha transferinde doğrudan oyuncuyu bonservisi ile birlikte akıma katmak istiyor. Bu konu ile ilgili İngiliz takımına gereken teklif yapıldı. Lazio altyapısından yetişen ve buradan Avrupa futbolunda önemli kaleciler arasına yerleşen Thomas Strakosha transferini sarı kırmızılı ekip kısa süre içerisinde bitirmeyi amaçlıyor.

Deneyimli kaleci daha önce Galatasaray’a karşı Lazio forması ile mücadele etmişti. UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında Lazio forması giyerken Galatasaray’a karşı sahaya çıkan kaleci savunmanın uzaklaştıramadığı topu yumurtlamak isterken yanlışlıkla kale içerisine tokatlayarak Galatasaray’ın galibiyet golüne büyük bir hata ile imza atmıştı. Bu mücadeleyi Galatasaray 1-0 kazanmıştı. Deneyimli kalecinin takımı ile sözleşmesi 2026 sezonunun sonuna kadar devam ediyor. 19 Mart 1995 günü dünyaya gelen kaleci 1.93 metre boyu ve 80 kilo olan fiziği ile dikkat çekiyor.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.