DOLAR 32,3414 0.18%
EURO 35,2051 0.04%
ALTIN 2.247,160,17
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gayrimekul Yatırımı Uzmanı Ferzad Şekerci

Gayrimekul Yatırımı Uzmanı Ferzad Şekerci

ABONE OL
Mayıs 24, 2021 13:07
Gayrimekul Yatırımı Uzmanı Ferzad Şekerci
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bilent Üniversitesi işletme bölümü mezunu olan Ferzad Şekerci gayrimekul yatırımı alanında eşsiz hizmetler sunmaya hızla devam ediyor.

Daha önceden RE/MAX Ve Coldwell Banker gayrimenkul firmalarında çalışmış olup defalarca Türkiye dereceleri kazanmış olan Ferzad Şekerci, bu firmalardan edindiği tecrübeler ve network ile kendi markası olan Winners Property & Investment firmasını 2021 Ocak ayında kurmuş bulunmaktadır.

Kendisi gibi üniversite mezunlarından oluşan 12 kişilik özel danışman kadrosu ile Ankara merkezli olarak Türkiye çapında hizmet vermektedir. Özellikle Göcek te yaptığı koy satışları ile adını duyuran Ferzad Şekerci , Bodrum da ve Çeşmede birçok büyük inşaat firmasının arsa arayışlarına cevap vermiştir.

Aynı zamanda bölgelerde lüks konut, villa ve malikane arayan birçok müşterisininde hayallerindeki eve ulaşmasını sağlamıştır.

Etkin kullandığı yabancı diller sayesinde Yabancı yatırımcıların katarlıların iranlıların ıraklıların ve T.C vatandaşlığı almak için ülkemize gelen yatırımcıların ilk tercihi olan Şekerci ülkemize döviz girişini arttırmak içinde ekibi ile yoğun bir şekilde

Ferzad Şekerci Sosyal Medya Hesapları:

Instagram:https://www.instagram.com/ferzadsekerci_realestate/?hl=tr

Linkedin: https://tr.linkedin.com/in/ferzad-sekerci-a2b14554

Facebook: https://tr-tr.facebook.com/mehmetferzad.sekerci

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.