DOLAR 32,3387 0.24%
EURO 35,1210 -0.12%
ALTIN 2.307,841,34
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gelecek Partisi’nden MEİGDER’e ziyaret

Gelecek Partisi’nden MEİGDER’e ziyaret

ABONE OL
Ocak 13, 2022 14:26
Gelecek Partisi’nden MEİGDER’e ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, beraberindeki ilçe başkan ve yöneticileriyle Mersin İnternet Gazeteciler Derneği’ne (MEİGDER) ziyarette bulundu.

Karış, İnternet gazetecilerine yaptığı açıklamada, yerel internet gazetelerine önem verdiklerini belirterek, “Ne yazık ki birçok gazeteci zor durumda. Hak ve özgürlükleri kısıtlayarak bağımsız gazetecileri susturmamaya çalışıyorlar. Bu çok üzüntü duyduğumuz bir konu. Ama hep birlikte mücadele edeceğiz. Özgür basın için elimizden geleni parti olarak da yapacağız” diye konuştu. Seçim çalışmalarına da başladıklarını belirten Başkan Karış, “Erken seçim olacakmış gibi Mersin’ de saha çalışması yapıyoruz. Halkımızın sorunlarını dinleyip, nabızlarını tutuyoruz. Halkın taleplerini genel merkezimize iletiyoruz” dedi.

Mersin İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı A.Vahap Şehitoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Partilerimizin hoşgörü ve kavgasız siyaset yapmalarını ülkemiz çıkarları adına önemli görüyoruz. Halkımızın mutluluğu ve refahı için varlık göstermelerini arzuluyoruz. Kentimizde tüm siyasi partileri eşit mesafeden takip ediyoruz” dedi. Mersin basını ve ülke siyasetinin konuşulduğu ziyarete Mezitli İlçe Başkanı Yusuf Gülter, Yenişehir İlçe Başkanı Mustafa Barış Topçu, Gençlik kolları Başkanı Fatih Özüşen ve il yöneticileri katıldılar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.