DOLAR 32,3381 0.17%
EURO 35,1812 -0.04%
ALTIN 2.240,45-0,12
BITCOIN %
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gülben Ergen Annesiyle Umreye Gitti

Gülben Ergen Annesiyle Umreye Gitti

ABONE OL
Aralık 27, 2022 12:18
Gülben Ergen Annesiyle Umreye Gitti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şarkıcı ve oyuncu Gülben Ergen, 2022’nin son günlerinde verdiği sözü tutarak annesiyle birlikte umreye gitti. Sosyal medya hesabından çektiği fotoğrafları paylaşan Ergen, “Anneme verdiğim sözü tuttum. Bana, aileme, mesleğime, sevdiğim, önemsediğim her şeye ve herkese gülümseyen hayatı mucizelerle yaşıyorum” dedi.

Son dönemde tercih ettiği sahne kıyafetleriyle sık sık adından söz ettiren ve yoğun bir konser maratonu bulunan Gülben Ergen, işlerine ara vererek annesine verdiği sözü tuttu.

ANNESİYLE UMREYE GİTTİ

Konserlerinden arta kalan zamanı 3 çocuğuna ve ailesine ayıran şarkıcı, annesi Gülser Ergen’le birlikte umreye gitti. Çektiği fotoğrafları 5,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan Gülben Ergen, “Annem söz vermiştim. Seni götüreceğim söz demiştim. Hem Mekke hem de Medine’ye uçtuk ana kız. İnsan önceliklerine ne yapıp ne edip vakit ayırabiliyor. 2022 yılına minnetle teşekkür borçluyum. Bana, aileme, mesleğime, sevdiğim, önemsediğim her şeye ve herkese gülümseyen hayatı mucizelerle yaşıyorum. Gelsin 2023” notunu düştü.

Ünlü ismin paylaşımına sessiz kalmayan Demet Akalın, Şeyda Coşkun, Dilşat Erdil ve Erol Köse gibi isimler “Allah kabul etsin” yorumunu yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.