DOLAR 32,3341 0.25%
EURO 35,0638 -0.22%
ALTIN 2.281,080,17
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Haberler33 ve Bölge Haberleri

Haberler33 ve Bölge Haberleri

ABONE OL
Eylül 29, 2021 07:42
Haberler33 ve Bölge Haberleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kurulduğu ilk dönemden itibaren oldukça kapsamlı bir haber kaynağı niteliğinde çalışma gösteren Haberler33 bu bağlamda profesyonel bir haber sitesi olarak devam etmektedir. Özellikle de bölge haberleri kategorisinde sadece Mersin değil farklı illerin de yerel haberlerini içeriğine dahil etmektedir. Böylece Mersin Akdeniz Sitesi şeklinde de nitelendirilebilmektedir. Ayrıca Adana, Antalya, Hatay ve Burdur gibi bölge illerin yanı sıra bölge haberlerinde English New içerikleri de bulunmaktadır. Bu sayede dünya gündeminden de haberdar olabilirsiniz.

Sitenin web adresi olan https://haberler33.com/ linkine erişim sağlayarak siz de tüm güncel haber içeriklerini görebilirsiniz. Gündelik yaşantınızda kaçırdığınız gündemi, haberleri ve olayların hepsine site sayesinde hakim olabilirsiniz. Dilerseniz spor, magazin ve sağlık gibi kategorilerdeki içeriklere de göz atarak bilgi birikiminizi arttırabilirsiniz.

Haberler33 Whatsapp İhbar Hattı

En doğru ve en güncel şekilde haberlere ulaşım sağlanabilmesi açısından site çalışanları en kaliteli şekilde habercilik yapmayı sürdürmektedir. Bu süreçte çalışanların kaçırmış olduğu haber niteliğindeki içerikleri elinizdeki veriler ile birlikte ihbar hattına yollayabilirsiniz. Haberler33 ana sayfasında Whatsapp ihbar hattı yer almaktadır. Buradan direk olarak site çalışanlarıyla iletişime geçip elinizdeki haberi ya da olayı aktarabilirsiniz. Böylece sadece siz değil çevrenizdekiler de şahit olduğunuz olaydan haberdar olabilirler.

Sitedeki tüm haber içerikleriyle birlikte aynı zamanda döviz kurlarını da takip edebilirsiniz. Bunun yanı sıra dilerseniz hava durumu kısmından yaşadığınız bölgedeki hava koşullarına bakabilirsiniz.

Haberler33 sosyal medya hesapları ve youtube kanalı;

https://www.instagram.com/haberler33com/

https://www.facebook.com/haberler33comm

https://twitter.com/haberler33com

https://www.youtube.com/haberler33

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.