DOLAR 32,5499 0.25%
EURO 34,8178 0.16%
ALTIN 2.493,941,30
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Halil Efe Kır Kimdir ?

Halil Efe Kır Kimdir ?

ABONE OL
Ocak 22, 2022 18:08
Halil Efe Kır Kimdir ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Henüz daha 17 yaşında olmasına rağmen web tasarım ajansı kuran ve reklam ve yazılım hizmetleri sunmaya başlayan Halil Efe Kır kendi markası Kırsoft ile de hem kurumsal firmalara hem de şahıslara ajans ve danışmanlık hizmetleri veriyor.

Kendisini sürekli geliştirmeye çalışan ve bu doğrultuda eğitimlerine devam eden  Halil Efe KIR, Kırsoft firması ile genç yaşına rağmen yüzlerce müşteriye ulaşma imkanı elde etti. 3 Mayıs 2004 doğumlu olan Halil Efe Kır, yazılım alanında kendisini geliştirmek ve bu sektörde kalıcı projeler üretmek istediğini dile getirdi. Geleceğin mesleği olarak adlandırılan ve günümüzde de firmaların vazgeçilmez pozisyonlarından biri olan yazılım uzmanlığı alanında kendisine yol açan Halil Efe Kır danışmanlık faaliyetlerine geliştirerek devam edeceğini dile getirdi.

Yazılım ve Bilişim Teknolojileri odaklı sürdürülebilir hizmet veren, web, masaüstü yazılım ve özel projeler üreten Kırsoft, Özellikle kurumsal ve özel web projelerine odaklanan genç ve dinamik ekibiyle sosyal medya, reklam ve seo danışmanlığı hizmetlerini de 360 derece ajans mantığıyla müşterilerine sunmaktadır.

Kaliteye verdiği önem ve imkansızı başarma arzusu ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak iş üretmeyi ve yaratmayı kendisine şiar edinen Kırsoft, proje sürecinde proje ekibi ve firmanın yakın temas ile çalışmasını sağlayarak ortaya iki tarafı da memnun edecek bir ürün çıkarmayı arzulamakta ve bu doğrultuda iş planı hazırlayarak yol haritasını belirlemektedir. Şirketin vazgeçilmez ve değişmez prensipleri arasında kalite, hizmet, kullanışlılık, kolaylık, uygun fiyat ve projenin zamanında teslim edilmesi yer almaktadır.

https://www.halilefekir.com.tr/

https://kirsoft.net/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.