DOLAR 32,4853 0.11%
EURO 34,8906 0.04%
ALTIN 2.464,050,11
BITCOIN %
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HES kodu sorgulama ürünü ile kullanıcılar güvende

HES kodu sorgulama ürünü ile kullanıcılar güvende

ABONE OL
Şubat 2, 2021 15:05
HES kodu sorgulama ürünü ile kullanıcılar güvende
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi ile beraber hayatımız baştan sona değişti. Bu dönemde tedbirlerin artırılması adına hayata geçirilen HES (Hayat Eve Sığar) Kodu uygulaması, birçok alanda kullanılmaya başlandı. 40 yıllık tecrübesi ile verimlilik odaklı iş teknolojileri üreten TÜMSAŞ, kurumlara özel geliştirdiği HES kodu sorgulama ürünü ile çalışanlar ve kullanıcıların kendilerini güvende hissetmelerini sağlıyor.

Kurumların tüm sıra sistemlerinde kullanıma açılan HES kodu sorgulama ile kuruma işlem yapmak üzere gelen kullanıcıların, Sağlık Bakanlığı sistemi üzerinden anlık olarak yapılan sorgulama sonucuna göre işlem yapmaya uygunluk durumunu teyit edebiliyor. Bakanlık kayıtlarına göre HES Kodu risksiz olan kullanıcılar için S-Matik sıra sistemi kiosklarında işlem ekranları açılabiliyor.

‘‘Kullanıcıların kendini daha güvende ve değerli hissetmelerini sağlıyoruz”

Konuyla ilgili konuşan TÜMSAŞ CEO’su Orkun Tosun; ‘‘Pandemi sürecinde bireysel olarak tedbirlerimizi alsak da riskin en aza indirilmesi için tedbirlerin karşılıklı olarak alınması gerektiğini düşünüyoruz. Bu noktada HES kodu sorgulama ürünü ile kurumlarda işlem yaptıranların kendini daha güvende ve değerli hissetmelerini sağlıyoruz.

Geliştirdiğimiz ürün, Sağlık Bakanlığı ile entegre bir şekilde çalışarak hızlı ve sorunsuz işlem yapmayı sağlıyor. HES kodu artık birçok noktada kontrol edilebilir duruma geldi. Bu kontrol sürecinin mümkün olduğunca hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözümlenmesi gerekiyor. Önümüzdeki dönemde sağlık alanında pandeminin önlemleri kapsamında kullanılabilecek yeni ürünlerimizle kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.