DOLAR 32,5369 0.32%
EURO 34,6199 0.25%
ALTIN 2.492,780,41
BITCOIN 2027872-2,18%
İstanbul
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

House Müziğin Yeni Seslerinden Birisi; Erkut Can Dede

House Müziğin Yeni Seslerinden Birisi; Erkut Can Dede

ABONE OL
Şubat 23, 2022 13:12
House Müziğin Yeni Seslerinden Birisi; Erkut Can Dede
0

BEĞENDİM

ABONE OL

House Music 1980’li yıllarda başlayan ve günümüzde de hala çok büyük etkilere sahip olan tarzlardan birisidir. Deep House ise House Müziği’nin bir alt tarzı olarak en çok ilgi gören ve ses getiren bir tarz olarak değerlendiriliyor. Ülkemizde bu müziğin en önemli temsilcilerinden birisi olarak yeni bir ses dikkatleri çekiyor. Resk lakabı ile anılan Erkut Can dede genç Yaşına rağmen Deep House ve R&B müziğin ses getiren yorumcularından birisi olarak göze çarpıyor.

Erkut Can Dede 2000 doğumlu oldukça genç bir isim. Bugüne kadar adını ülkemizde ve dünyada yapmış olduğu başarılı grafiti çalışmaları ile duyuran Erkut Can artık en önemli müzik otoritelerinin listelerinde üst sıralarda yer alıyor. Çünkü çocukluk yaşlardan beri ilgi duyduğu ve uğraştığı müzik alanında artık profesyonel çalışmalar yapmaya başladı. Dark House isimli single ve Black Room isimli şarkısı ile müzik listelerinde üst sıralarda yer alan genç yetenek önümüzdeki günlerde yeni şarkılar ile bu çıkışları sürdüreceğe benziyor.

Erkut Can Dede TRT belgeselleri ne dahi konuk olmayı başarabilmiş genç ve yetenekli bir isim. Bugüne kadar yapmış olduğu röportajlarda müzik hobisi olarak her zaman Deep House ve R&B müzikten bahsediyor. Bu alanda yapmış olduğu başarılı çalışmalar sayesinde tüm dünya tarafından takip edilen en önemli müzik platformlarında üst sıralarda yer almayı başarabiliyor.

Resmi İnstagram Hesabı: https://www.instagram.com/resk.oner/

Resmi Spotify Hesabı:

https://open.spotify.com/artist/6lLVTPbuSX87zU711v2gvD

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.