DOLAR 32,3840 0.18%
EURO 34,9979 -0.27%
ALTIN 2.324,440,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İlknur Tan Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Ne İş Yapar? Uzmanlık Alanı Nedir?

İlknur Tan Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Ne İş Yapar? Uzmanlık Alanı Nedir?

ABONE OL
Şubat 23, 2023 13:38
İlknur Tan Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Ne İş Yapar? Uzmanlık Alanı Nedir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlknur Tan 12 Ocak 1986 tarihinde İstanbul’un Şişli semtinde dünyaya geldi. İlköğretim, ortaöğretim ve lise eğitimlerini Tokat’ta sürdüren İlknur Tan, Eskişehir Anadolu Üniveristesi’nde Halkla İlişkiler lisans bölümü ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde Güzellik ve Cilt Uzmanlığı bölümlerini bitirmiştir.

İlknur Tan, 19 senedir cilt sağlığı ve güzellik alanında sektör deneyiminde, Kuşadası ve Tokat’ta yaptığı işletme ortaklıklarının ardından 2017 yılında Tokat’ta yine kendi ismiyle markalaştırdığı güzellik merkezinde; lazer epilasyon, iğneli epilasyon, cilt bakımı, kalıcı makyaj, kirpik lifting, nano brows cilt tekniği ve leke tedavileri işlemleriyle ün kazandı. Sunduğu hizmetler ve gerçekleştirdiği işlemlerdeki disiplin, seans esnasındaki titiz çalışma, kaliteli ürün seçimi, nitelikli personel ve kaliteli ürün tercihi ile rakipleriyle arasındaki gözle görülür farkı ortaya koymaktadır.

Eğitim ve iş hayatının yanı sıra sanat hayatıyla da dikkatleri üzerinde toplayan İlknur Tan’nin tasarım konusunda özel bir ilgisi ve yeteneği olduğu yakın çevresi tarafından bilinmektedir. Müziğe ve tiyatroya olan ilgisiyle ruhunu huzurla buluşturan İlknur Tan, bugüne kadar pek çok sanatsal faaliyette de aktif roller üstlenmiştir.

Pek çok sosyal sorumluluk projesinde aktif görev üstlenen İlknur Tan aynı zamanda merkezinde de bu tip projelere ev sahipliği yapıyor ve Kızılay, Afad, Mor Çatı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı gibi pek çok kurumlarla da koordinasyon içerisinde çalışmalar yürütüyor.

İlknur Tan’ın Aldığı Eğitimler;
– Kozmetoloji Eğitimleri
– Yüksek Lisans ve Uzmanlık düzeyinde uluslararası sertifikalar
– İnsan vücudunun biyolojisi temel eğitimleri
– Kozmetik ürünlerin çeşitleri, bileşimi ve üretimi eğitimleri
– Micropigmentasyon Eğitimi (Tiffany Chen tarafından verilen eğitim)
– Micropigmentasyon Eğitimi (Nataliya Yeremenko tarafından verilen eğitim)

Hayallerinin peşinden koşmayı ve insanların ruhuna dokunmayı ilke edinen İlknur Tan’ın misyonları arasında Türkiye’nin önde gelen markaları arasında yer almak olduğu gibi; yakın zamanda Türkiye’nin bazı şehirlerinde şubeleşmek üzerine çalışmaları olduğu da gündemde.

İlknur Tan’ın resmi instagram hesabı aşağıdadır;

https://www.instagram.com/ilknurtanaykan/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.