DOLAR 32,3454 0.28%
EURO 35,1269 -0.05%
ALTIN 2.310,311,46
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Instagram’da 39BucukBurgaz Sayfası Kimin? 39BucukBurgaz Sayfasının Paylaşım Mottosu Nedir? Sayfa Sahibi Ali Oğuz Han Kimdir?
  • Samsun Halk Haber
  • Gündem
  • Instagram’da 39BucukBurgaz Sayfası Kimin? 39BucukBurgaz Sayfasının Paylaşım Mottosu Nedir? Sayfa Sahibi Ali Oğuz Han Kimdir?

Instagram’da 39BucukBurgaz Sayfası Kimin? 39BucukBurgaz Sayfasının Paylaşım Mottosu Nedir? Sayfa Sahibi Ali Oğuz Han Kimdir?

ABONE OL
Nisan 23, 2022 19:22
Instagram’da 39BucukBurgaz Sayfası Kimin? 39BucukBurgaz Sayfasının Paylaşım Mottosu Nedir? Sayfa Sahibi Ali Oğuz Han Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

39bucukBurgaz Kitlelerin duygu düşüncelerini ifade edebildiği toplumu ilgilendiren sansasyonel olan olmayan en kıyı köşede kalmış konuları , halkın olan birinci kaynaktan sesine ses olan bir oluşumdur. Instagram üzerinden başlattığımız bu oluşum öncelikle Trakya ve ardından belki de tüm Türkiye’ye tarafsız direk halkın ağzından haber duyurmanın özgürlüğünü yaşatacak gerçek haberin kaynağı olarak yayın hayatına başlamış bir sosyal medya hesabıdır.

Topluluğun çıkış noktası olan ayrıca Kurulmuş olduğu Konum itibari ile Kırklareli İlinin plaka kodunun en büyük ilçesi Lüleburgaz olmasından dolayı Türkiye’de de bir gelenek olan büyük ilçelerin buçukluk plaka kodunu almıştır. Bazen topluluğumuzda Realty show gibi İnsanları birbirleriyle anonim olarak konuşturan bir ortam sağlamıştır.

“İnanmak başarmanın yarısı değil, bence tamamıdır.” mottosuyla yayın hayatına başlamış, instagram sayfasının kuruluş aşamasında ilk yapılan işlem bu markayı tescil ettirmek olmuştur. “Tarafsızlık diye bir tabir ve ilke yoktur doğru tarafa eğilmek ve evrilmektir olması gereken.” ilkesiyle yayın hayatını sürdürmektedir.

Peki Sayfanın Sahibi Ali Oğuz Han Kimdir? Kendinden Dinleyelim.

Ben Ali Oğuz Han 36 yaşındayım Ankara doğumluyum 15 yıl Türk Silahlı Kuvvetleri’ne hizmet ettim ve her daim kitlelerin gücüne inandım en büyük kitle topluluğunun da yaşadığımız dönemde sosyal medya olduğunun hep farkındaydım. Bu farkındalığım beni 2018 yılında bir çok da örneğini gördüğüm geçmişten gelen sosyal ağların yapısını en iyi harmanlayan Büyüyen ve gelişen platform olan Instagram üzerine yoğunlaştırdı. Aynı yıl içerisinde Instagramda da olduğu gibi bir çok amaca birden hizmet eden topluma çıkış noktası olacak bir oluşum kurma hedifine kilitlendim . Logo ve isim Hem çıkış Noktamı hemde tüm toplumu ifade etmesi gerekiyordu , Topluluğun çıkış noktası olan ayrıca Kuruluşu planladığım Konum itibari ile Kırklareli İlinin en büyük ilçesi Lüleburgaz olmasından dolayı Türkiye’de de bir gelenek olan büyük ilçelerin buçuklu plaka kodunu kullandım . Logomuzda İse Mustafa Kemal Atatürk’ün silüetine koyma sorumluluğu hissettim. 39bucukBurgaz olarak olgunlaştırdığım firmam Kitlelerin duygu düşüncelerini ifade edebildiği toplumu ilgilendiren sansasyonel olan olmayan en kıyı köşede kalmış konuları , halk olan birinci kaynaktan sesine ses olan bir platformdur. Instagram üzerinden başlattığımız bu hareket öncelikle Trakya ve ardından belki de tüm Türkiye’ye tarafsız direk halkın ağzından haber duyurmanın özgürlüğünü yaşatacak gerçek haberin kaynağı olacaktır.

İşte Son Günlerde Bu Kadar İlgi Çeken 39BucukBurgaz Sayfasının Linki:

https://www.instagram.com/39bucukburgaz/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.