DOLAR 32,5576 0.02%
EURO 34,8420 -0.09%
ALTIN 2.432,640,12
BITCOIN 21779060,79%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İran Lojistik Kalitesini Saygınlar ile Yaşayın

İran Lojistik Kalitesini Saygınlar ile Yaşayın

ABONE OL
Eylül 12, 2022 08:32
İran Lojistik Kalitesini Saygınlar ile Yaşayın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

İran nakliye, İran ve Türkiye arasında uzun yıllardır gerçekleşen taşıma hizmetlerini kapsamaktadır. Kara yolu üzerinden gerçekleşmesi gereken bütün nakliye işlemlerinin daya kolay ve güvenli gerçekleşebilmesi adına çeşitli yöntemlerle ve araçlarla gerçekleşmekte olan nakliye hizmetleri, yalnızca ev eşyası vb. taşımacılığın yanı sıra kargo ve toplu gönderim noktasında da hizmet sağlamaktadır.
Mersin, Diyarbakır, Gaziantep, Ankara ve İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin her noktasından gönderimi sağlanan kargolamalarınız İran nakliye firmaları tarafınca depolarda toplanmakta ve sonrasında İran ve Türkiye plakalı araçlarla güvenli bir şekilde yola çıkarılmaktadır.

Taşıma sırasında herhangi bir sorun yaşanma olasılığına karşı uygulanan sigorta, güvenli ve kaliteli bir nakliyenin gerçekleşmesini destekler niteliktedir. İran nakliye işlemleri, birden fazla alternatifle kolaylıkla gerçekleştirilebilmektedir.

İran Nakliye Ücretleri

İran nakliye ücretleri sabit bir fiyat ile belirlenememektedir. Fiyatların oluşturulmasında taşınacak ürünün türü ve miktarından kullanılacak olan araca, yönteme kadar her nokta oldukça etkilidir.

Bunun yanı sıra taşımanın başlangıç ve varış noktası da fiyatı etkileyen önemli unsurlar arasında yer almaktadır.

Bunun yanı sıra taşıyıcı firmadan firmaya göre de değişkenlik gösterebilmektedir. Fakat genel kapsamlı bir aralığın belirlenebilmesi söz konusudur.

Bu noktada İstanbul, Ankara ve İzmir gibi şehirlerden Tahran’a gerçekleştirilen İran nakliye ücretleri 1400 $ ile 2000 $ arasında değişkenlik gösterebilmektedir.

Türkiye’den aynı merkezli İran’ın farklı şehirlerine gerçekleşecek olan nakliye ücretleri de ortalama 1500 $ ile 2100 $ aralığında gerçekleşmektedir. Şehirlerin birbirine olan uzaklığına göre bu ücretlendirmeler daha fazla ya da daha uygun da olabilmektedir.

İran Frigo Nakliye

Frigo nakliye hizmetleri, içerisinde soğutucu bulunan araçlarla gerçekleştirilen ve -26 dereceye kadar ürün taşıyabilen araç filolarıyla yapılan nakliye hizmeti türünü ifade etmektedir.

Bunun yanı sıra araçlarda bulunan derece ayarlama sistemi sayesinde özel bir ısıda taşınması beklenen ürünlerin pratik bir şekilde taşınabilmesi de sağlanmaktadır.

Frigo nakliye hizmetleri kapsamında daha çok dondurulmuş gıdalar, sebze ve meyveler, canlı bitkiler ve ilaç vb. kimyasal maddeler taşınmaktadır.

Özellikle Türkiye ve İran arasında gerçekleştirilen ithalat ve ihracatlarda, iş anlaşmaları ve satışlarda sıklıkla kullanılmakta olan bir nakliye türüdür.

İran Parsiyel Nakliye

Parsiyel nakliye, daha çok farklı alıcılara sahip olan fakat aynı güzergaha gidecek olan ürünlerin, malların taşınması yöntemidir.

Kargo vb. araçları parsiyel nakliye gerçekleştirmekte olan araçlara dahil edilmektedir. İran Parsiyel nakliye hizmetleri bu konuda oldukça gelişmiş bir sistemle çalışmaktadır.

Parsel nakliyenin gerçekleştirilmesi için birtakım şartların sağlanması gerekmektedir.

Bunlar; nakliye için yola çıkacak araçta en az iki farklı müşteriye ait gönderinin olması, gönderimi gerçekleşen ürünlerin aynı güzergahta olması, ürünlerin bırakılacak olan varış noktasında karışıklık yaşanmaması adına planlanarak araca yerleştirilmiş olması, metreküp hesaplamalarının yapılması ve gönderici şirket ya da şahıstan taşımanın bu yöntemle gerçekleşmesi için onay alınması olarak sıralanmaktadır.

https://www.sayginlarnakliyat.com/iran-nakliye bilgi almak için hemen tıklayın.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.