DOLAR 32,4853 0.11%
EURO 34,8906 0.04%
ALTIN 2.464,050,11
BITCOIN %
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İş İnsanı İbrahim Kocademir: Pekmez Üretimi Sistematik Çalışmayı Gerektiriyor

İş İnsanı İbrahim Kocademir: Pekmez Üretimi Sistematik Çalışmayı Gerektiriyor

ABONE OL
Nisan 18, 2023 11:39
İş İnsanı İbrahim Kocademir: Pekmez Üretimi Sistematik Çalışmayı Gerektiriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pekmez üretimi başta olmak üzere birçok alanda başarılı çalışmalarıyla tanınan ve içerisinde yer aldığı sektörlerde inovatif yatırımlarda bulunan İş İnsanı İbrahim Kocademir, pekmez üretimi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Üretimin sistematik bir şekilde yapılması gerektiğini belirten Kocademir konuyla ilgili açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Çeşitli meyvelerin ezilmesi ve kaynatılmasından oluşan pekmez, insan sağlığına son derece faydalı gıda ürünleri arasında yer alıyor. Özellikle soğuk algınlığı gibi hastalıkların semptomlarının azaltılması için pekmez kullanılıyor. Son zamanlarda sıklıkla talep edilen gıda ürünleri arasında yer alan pekmez üretiminin sistematik bir şekilde yapılıyor olması çok önemli. Hijyenik tesislerde yapılması gereken üretim çalışmalarında son teknolojik ekipmanlar kullanılması, üretimin çok daha kısa sürede tamamlanmasını sağlayacaktır.”

Pekmez üretiminde yenilikçi ekipmanları tercih ettiklerini belirten Kocademir, güçlü bir ekibe sahip olduklarını, bu sayede pekmez üretiminden istedikleri verimi alabildiklerini ifade etti: “Son teknolojik ekipmanlarla donanmış tesislerimizde alanında uzman çalışmalarımızla pekmez üretimine devam ediyoruz. Üretimin en iyi şekilde tamamlanabilmesi için çalışmalarımıza yenilik kattığımızı söyleyebiliriz.”

Her Adımın Profesyonel Bir Şekilde Atılması Son Derece Önemli

Üretim sırasında dikkat edilmesi gereken birçok husus bulunduğunun altını çizen İbrahim Kocademir, konuyla ilgili açıklamalarına şu sözlerle devam etti: “Pekmez yapımında kullanılan meyveler ilk önce özel bir ezme işleminden geçirilir. Ezme işleminin tamamlanması sonrasında süzgeç yardımıyla süzme işlemi yapılır. Her bir adım, işlemlerin başarılı bir şekilde tamamlanabilmesi adına son derece önemlidir. Bu nedenle doğru ve sistematik bir çalışma gerçekleştirilmelidir.”

Pekmez, Vücuda Son Derece Faydalı

Pekmezin vücuda son derece faydalı olduğunu belirten İbrahim Kocademir, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Pekmez; kalsiyum, demir mineralleri bakımından zengin bir gıda ürünüdür. Bunun yanı sıra acil enerji ihtiyacını karşılar. Çünkü kana hızlı bir şekilde karışma potansiyeli bulunur. Ayrıca ishalin olumsuz etkilerinin giderilmesine destek olur. Bu gibi hususların her biri, pekmezin özellikle son zamanlarda sıklıkla kullanılmasına olanak tanıyor. Taleplerin karşılanabilmesi için pekmez üretiminin de yoğunluklu bir şekilde sürdürüldüğünü söyleyebilirim. Biz de pekmez üretiminde gerekli adımları atarak çalışmalarımızı kesintisiz bir şekilde devam ettiriyoruz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.