DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kutu Baskısı Yaptırırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kutu Baskısı Yaptırırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

ABONE OL
Mayıs 5, 2021 07:52
Kutu Baskısı Yaptırırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kutu baskısı yaptıracak olan insanların dikkat etmesi gereken pek çok nokta vardır. Bu noktaların başında iş alanına olan uygunluk ve göze hitap etmesi ilk sırada yer alır. Birçok modeli bünyesinde barındıran baskılarda estetik zevk daha belirleyicidir. Bu bağlamda baskı yaptırırken dış görünüme de olabildiğince önem verilir.

Baskıyı yaptıracak olan kişinin beğenmesi yetmez. Aynı zamanda dışarıdan bakan bir kişinin de baskıyı beğenmesi son derece önemlidir. Değişik tekniklerle hazırlanan ve insanların hizmetine sunulan kutu baskısı özel istekler doğrultusunda da siparişler alınır. Kişi ister bir harf, ister bir şekil ve isterse de yazılı baskıları tercih edebilir. Magna Basım sitesi bu baskılar için tercih edebileceğiniz sitelerin başında yer alıyor.

Kutu Baskısında Renk Seçimi

Birbirinden farklı renkte kutu baskısı mevcuttur. Bu farklılık neticesinde çoğu insan kararsız kalarak hangi rengi tercih edeceğini bilemiyor. Bunun için en önemli çözümü sevmiş olduğu birçok rengi bir arada kullanmada görüyor. İkiden fazla rengin bir baskı üzerinde tercih edilmesi rengârenk bir görüntüyü de beraberinde getiriyor.

Aynı zamanda model üzerinde daha belirgin duran renkler düz olduğu zaman kendisini pek ayırt etmiyor. Dolayısıyla bir baskıda renkten önce model daha ağır basar. Dilediğiniz baskıya uygun fiyatlara ulaşabilme adına Magna Basım sitesini güvenilir bir şekilde ziyaret edebilir, baskı siparişinde bulunabilirsiniz.

Kaynak: https://www.magnabasim.com/blog/kutu-baskisi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.