DOLAR 32,5915 0.23%
EURO 34,8007 0.38%
ALTIN 2.406,59-1,07
BITCOIN 21581880,29%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lima Logistics Firması

Lima Logistics Firması

ABONE OL
Mart 21, 2023 07:23
Lima Logistics Firması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lima Logistics ismi “Başlangıçlar Tanrıçası” demektir. Lima Logistics firması dört arkadaş tarafından adının anlamını da taşıyarak büyük bir başlangıçla Bursa’da kurulup bu sektöre girmiştir. Esnek ve dinamik hizmet anlayışı sayesinde sektörde birçok marka ile birlikte çalışarak güvenle müşterilerine hizmetler verirler. Hizmetlerinin kalitesini günden güne arttırmak için de müşterilerinin gereksinimlerini en iyi şekilde karşılamaya çalışırlar.

Müşterilerinin isteklerine göre hem ihracat hem de ithalat için gerekli olan taşımacılık işlemini gerçekleştirirler. En çok havayolu olmak üzere, denizyolu demiryolu ve karayolu da taşımacılık yapmak için kullandıkları yollardandır. Proje taşımacılığı, Intermodal taşımacılık, ekspres kurye, fuar ve etkinlik lojistiği, bozulabilir kargo taşımacılığı gibi işlemleri kaliteli bir şekilde gerçekleştirir.

Otomotiv Lojistiği

Otomotiv sanayi de başarılı olmak sadece tasarım ve üretim yapmakla bitmez aynı zamanda otomotiv lojistiği işleminin de başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi gereklidir. Bu sektörde otomobil parçalarının lojistiği ve otomobil oluşturulduktan sonra ürünün lojistiğinin güven ile ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi gereklidir. Satışlardan sonra da yedek parça lojistiğinin ve ikinci el otomobil lojistiğinin yapılması önemlidir.

Lima Logistics firması tüm bu işleri yaparken her zaman müşterilerinin ürünlerini ve markalarının güvenliğini sağlayarak hızlı ve kaliteli bir taşımacılık işleminin gerçekleştirilmesini amaçlarlar. Farklı farklı taşımacılık işlemlerinden yani proje taşımacılığı, ekspres kurye, fuar ve etkinlik taşımacılığı, intermodal taşımacılık gibi hangi taşımacılığın müşterileri için en uygun olduğuna karar verdikten sonra ekonomik tekliflerle müşterilerine hizmet verirler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.