DOLAR 32,3842 0.19%
EURO 35,0429 -0.08%
ALTIN 2.325,150,26
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Make-up Sanatının Yeni Öncüsü Narmina Aliyeva Çalışmaları ile Büyük Beğeni Topluyor
  • Samsun Halk Haber
  • Gündem
  • Make-up Sanatının Yeni Öncüsü Narmina Aliyeva Çalışmaları ile Büyük Beğeni Topluyor

Make-up Sanatının Yeni Öncüsü Narmina Aliyeva Çalışmaları ile Büyük Beğeni Topluyor

ABONE OL
Ocak 30, 2023 06:31
Make-up Sanatının Yeni Öncüsü Narmina Aliyeva Çalışmaları ile Büyük Beğeni Topluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Make-up uygulamaları artık bir sanata dönüştü. Yüzümüzü bir tual gibi kullanarak onlara şekil verip bir sanat eserine dönüştüren make-up sanatçıları bu uygulamalar ile insanları kendilerine hayran bırakıyor. Profesyonel makyaj bilincinin dünyayla birlikte ülkemizde de hızla artış gösterdiği bugünlerde bu sanatın yeni öncüsü olarak Narmina Aliyeva dikkatleri çekiyor.

Narmina Aliyeva henüz 21 yaşında ve make-up alanında uzman bir sanatçı olarak adından söz ettirmeyi başarıyor. Özellikle sosyal medya hesapları üzerinden paylaşmış olduğu birbirinden modern ve yaratıcı make-up çalışmaları hem kendi ülkesi Azerbaycan’da hem de tüm dünyada büyük bir yankı uyandırıyor.

Narmina Aliyeva’yı diğer make-up sanatçılarından ayıran belirli bazı özellikler bulunuyor. Narmina Aliyeva öncelikli olarak kendine özgü bir tarz ve yaratıcı fikirler ile tüm çalışmalarını gerçekleştiriyor. Make-up dünyasını her yönüyle keşfetmeye çalışıyor ve bu keşiflerini takipçileriyle paylaşıyor.  Ona ulaşabilen kişiler için muhteşem make-up çalışmaları yaparken dünyanın farklı bölgelerinde ona ulaşamayan make-up meraklıları için de çok özel tüyolar ve pratik hileler öğretiyor. Kısacası hem sanatını mükemmel düzeyde icra ediyor. Hem de bu sanatın en doğru şekilde yayılarak gelişebilmesi için sosyal medya hesaplarını kullanarak sanatçı adaylarına altın değerinde bilgiler sunuyor.

Instagram, TikTok ve Youtube’da beauty blogger olarak tanınan Narmina Aliyeva özellikle ‘muanarmina’ kullanıcı adı ile instagramda birbirinden özel paylaşımlar ile büyük bir kitleye hitap ediyor.

Sosyal Medyada Narmina Aliyeva;

Instagram: https://www.instagram.com/muanarmina/

TikTok: https://www.tiktok.com/@muanarmina

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.