DOLAR 32,5649 0.07%
EURO 35,0083 0.46%
ALTIN 2.430,730,32
BITCOIN %
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Manyetik Seperatör Madencilik Sektörü İçin Önem Arz Ediyor

Manyetik Seperatör Madencilik Sektörü İçin Önem Arz Ediyor

ABONE OL
Ocak 3, 2022 11:17
Manyetik Seperatör Madencilik Sektörü İçin Önem Arz Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

Hammaddenin üstünde veya içerisinde var olan demir tozu, cıvata gibi istenilmeyecek birçok metal maddenin ayrıştırılması için kullanan alete manyetik seperatör denir. Bu aletin çeşitli farklı özellikleri bulunuyor; firmamız tarafından satışı gerçekleştirilen aletin birçok farklı sektörde kullanımı gerçekleşmektedir. Manyetik seperatörün farklı sektörlerde de kullanımının nedeni fazlaca çeşisi bulunmasından ötürüdür; hammadde üzerinde istenilmeyen bütün metallerin ayrıştırılmasını sağlayan bu makine oldukça satın alınan ve iş yerleri tarafından tercih edilen bir marka haline gelmiştir. Hammaddeler üzerinde varlığını gizleyen ve küçük bir şekilde belli olan metallerin ustaca ayrıştırılmasını sağlayan bu makinenin piyasada birçok avantajı bulunmaktadır. Ayrıştırma işlemleri için sektörler ve iş yerleri farklı teknolojide birçok alette kullanırken; manyetik seperatörü tercih edenlerin sayısı çoğalmaya devam ediyor. Kaliteli ve güçlü bir şekilde yaptığı işi diğer makinelerden ayrı ve hızlı gerçekleştirmesi tercih edilirliğini yükseltmeye devam ediyor. Sahip oldukları farklı özellikler sayesinde birçok sektörde kalitesini ve tercih edilirliğini sürdürmektedir. Sektörlerin çokça tercih etmesi ve farklı iş alanlarında kullanımının nedeni ise separatörlerin çeşitlerinin olmasıdır. Bu çeşitler rol tipi olarak iki farklı çeşitte sürdürülebiliyor. Yarı manyetik ve manyetik sac olarak ikiye ayrılmaktadırlar; rol tiplerinin yanında firmamızın seperatörlerin satışını, imalatını ve üretimini sağladığını söyleyelim. Kaliteli ve güçlü olarak kabul edilen separatörlerin satışını ve üretimini firmamız yapmaktadır; peki bu separatörlerin sağladığı avantajlar nelerdir? Bu sorunun da cevabını verdikten sonra herhangi bir soru veya alım-satım için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

 

Manyetik Seperatörlerin Sağladığı Avantajlar

l Hammaddelerin üzerinde bulunan ayrıştırılması zor metalleri çabucak ve derin bir şekilde ayrıştırması; bu işlemin oldukça pratik olduğu için zamandan kazanç sağlatması.

l İşlemlerinden ziyade bu makinelerin kolay temizleniyor olduğunu da söyleyebiliriz.

l Kolay temizlenebilen seperatörler seri üretimde ve seri çalışma konusunda da hiçbir problem yaratmamaktadır.

l Çok kullanımdan dolayı arıza durumları yoktur; uzun kullanıma fazlasıyla uygunlardır.

l Sistem olarak görülen düzenin çalışması için harcanan elektrikte minimal seviyede gitmektedir.

l İş alanlarında bulunan platformların üzerine bağlanılması gereken seperatörlerün bu platformlara bağlanılması oldukça kolaydır.

l Kaliteli üretimlerinden sonra zaman aşımına uğramamaları ve performans kaybına da müsaade etmemeleri en büyük avantajları arasında yer almaktadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.