DOLAR 32,5994 0.1%
EURO 35,0214 0.42%
ALTIN 2.418,75-0,17
BITCOIN %
İstanbul
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MAUİ İLE GÜÇLÜ VE HACİMLİ SAÇLAR

MAUİ İLE GÜÇLÜ VE HACİMLİ SAÇLAR

Tüm saç tiplerine uygun olan Maui Hibiscus serisi, saçlara nemlendirici bakımla daha güçlü ve hacimli bir görünüm sunarak yaz ayları boyunca deniz, havuz, güneş ve sık yıkama kaynaklı yıpranmalara karşı koruma sağlıyor.

ABONE OL
Temmuz 27, 2022 12:56
MAUİ İLE GÜÇLÜ VE HACİMLİ SAÇLAR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gücünü Hawaii’deki tropikal Maui adasının egzotik içeriklerinden alan Maui, beş farklı serisinden pembe renkli Hibiscus ile daha hacimli ve güçlü saçlar vadediyor. Silikon, sülfatlı temizleyici, sentetik boya ve gluten gibi bileşenlerden uzak duran temiz formülleriyle saça ihtiyacı olan nemlendirici bakımı sunan seri, içeriğindeki hibiscus suyu, passion meyvesi ve karpuz özü ile saçların güçlü görünmesini sağlıyor.

 

Şampuan ve saç kreminden oluşan Hibiscus ailesinin içeriğindeki hibiscus suyu, C vitamini, mineraller ve çeşitli antioksidanlar sayesinde saçın yatışmasını ve yumuşamasını sağlarken, antioksidan özelliği olan passion meyvesi saçı dış etkenlerden koruyarak, canlandırmaya yardımcı oluyor. Vitamin ve folik asit bakımından zengin olan karpuz özü ise saçın nemlenmesine ve beslenmesine destek oluyor.

 

Maui Hibiscus şampuan ve saç kremiyle daha güçlü ve hacimli saçlara sahip olacaksınız!

 

Şampuan için tavsiye edilen ürün fiyatı 127,22 TL, saç kremi için tavsiye edilen ürün fiyatı 139,90 TL’dir.

Daha fazlası için @mauimoisturetr hesabını takipte kalın!

#nemdendahafazlası

 

Maui Hakkında

Maui markası, Hawai’nin Maui adasında yetişen egzotik meyvelerden esinlenerek hazırlanan güçlü formüller ve temiz içerikleriyle fark yaratıyor. Çevre dostu marka “good for you, good for earth” mottosunu benimsiyor. Her saç tipine ve ihtiyacına yönelik beş farklı serisinin ana formülü olan %100 aloe vera suyu sayesinde güçlü nemlendirme özelliğiyle yumuşaklık, canlılık ve parlaklık kazandırıyor. Silikon, sülfatlı temizleyiciler, SLS, mineral yağ, içermeyen ve hayvanlar üzerinde test yapılmayan cruelty-free Maui, saç bakımında faydalı ve etkili ürünler sunuyor.

 

 

 

 

Johnson & Johnson Hakkında

1886 ‘da ABD’nin New Jersey eyaletinin New Brunswick şehrinde Johnson kardeşler tarafından kurulan Johnson & Johnson, dünyanın en geniş ürün yelpazesine sahip üreticisidir.

Dünyanın 60 ülkesinde, yaklaşık 125,000’den fazla çalışanı ile faaliyet göstermektedir.

İnsanların sağlığını ve esenliğini ileriye götürmek için yenilikçi fikirler, ürünler ve hizmetler üreten Johnson & Johnson, her gün dünyanın her yerinden bir milyarı aşan insanın yaşamlarına dokunmak için çalışmaktadır.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.